Τέταρτο
316 Προβολές

Οδός ονείρων

window-882980_1280
Στέρεψαν τα βήματα σου, από ελπίδα. Ο δρόμος που επέλεξες να  διαβείς, αντιλήφθηκες ότι είναι μακρύς και δύσβατος. Όταν έφυγες απ΄το πατρικό σου σπίτι, κάποιοι «φίλοι» σε έψεγαν. Δεν πίστευαν ότι η επιλογή σου, είναι απόφαση ζωής παρά ένα προϊόν νεανικής εξέγερσης. Η αλήθεια είναι ότι περιπλανιέσαι από πόλη σε  πόλη, δίχως να διαφαίνεται στον ορίζοντα μια απτή απόδειξη δικαίωσης των επιθυμιών σου.

Όμως, κάθε που λυγίζεις, ένας ψίθυρος σου αποσπάει την προσοχή. «Αγωνίσου».

Χαμογελάς πικρά. Γνωρίζεις από πού προέρχεται. Απ΄την «Οδό ονείρων». Από εκείνο τον εργαζόμενο που διέγνωσε από νωρίς ότι η κατάκτηση του στόχου, δεν είναι η απατηλή λάμψη της ματαιοδοξίας αλλά ο ύπνος χωρίς τύψεις το βράδυ, για τις πράξεις της ημέρας που προηγήθηκε. Το πρωινό ξύπνημα, που όταν πίνεις τον καφέ σφίγγεις την γροθιά και αποτολμάς τρεις λέξεις: «Δεν θα λυγίσω!»


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
Τα γιασεμάκια

Τα γιασεμάκια

Μία βαρκούλα τόση δα...

Μία βαρκούλα τόση δα…

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 44 Άρθρα

Γεννήθηκα το 1976 στην Θεσσαλονίκη όπου και μένω. Απ’ τα εφηβικά μου χρόνια ολοένα αύξανα την αγορά τετραδίου και πένας για να γράφω μικρά και μεγάλα κείμενα. Πλέον σιγά σιγά ανακάλυψα και την χρήση του πληκτρολογίου για τον σκοπό αυτό. Απ’ το 2013 έως τώρα έχουν εκδοθεί βιβλία μου τόσο σε έντυπη όσο και σε μορφή free ebook. (Η τεχνολογία που λέγαμε!) Επίσης έχω συμμετάσχει και σε συλλογές, με ομαδικό έργο. Καλή σας ανάγνωση! http://nicosvardakas.blogspot.gr

Back to Top