Τέταρτο

35 Προβολές

Οι Cantalaloun στο πλευρό των απεργών πείνας στην ΤουρκίαΗ Διαπολιτισμική Χορωδία CANTAλαλούν, ενώνει κι αυτή τη φωνή της με όλους τους άλλους αλληλέγγυους στους απεργούς πείνας μέχρι στην Τουρκία. Τραγουδούν ώστε να γίνουν οι φωνές τους μία από τη Λέσβο μέχρι την Τουρκία, γιατί τραγουδούν για τους αγωνιστές και για να σμίξει ο κόσμος, στηρίζοντας την πανελλαδική εβδομάδα δράσεων που κάλεσε η «Επιτροπή Αλληλεγγύης για τους πολιτικούς κρατούμενους στην Τουρκία και στο Κουρδιστάν». Στην πρόβα της Δευτέρας 25/5 σε ανοιχτό χώρο τραγούδησαν και βιντεοσκόπησαν, δύο τουρκικά τραγούδια και ένα ελληνικό, στη μνήμη των 3 νεκρών απεργών πείνας των “Grup Yorum”.

Όπως και οι ίδιοι χαρακτηριστικά λένε:

«Τραγουδήσαμε εις μνήμην των 3 νεκρών απεργών πείνας των “Grup Yorum”. Αφιερώνουμε επίσης τα τραγούδια στα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ, που συνεχίζουν τον αγώνα τους για να μπορέσουν να ξαναπαίξουν και να ξανακουστούν οι φωνές τους…

Φοβούνται τα τραγούδια μας γιατί τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο: Δικαίωση τώρα των “Grup Yorum” και όλων των ανώνυμων αγωνιστών για το αυτονόητο δικαίωμα της ελεύθερης γνώμης»
 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5372 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top