Τέταρτο

92 Προβολές

Οι Hypnotic Nausea στο Death Disco. Οpening act God In A Cone

Hypnotic-Nausea-Death-Disco-2

* Poster art created by GMonkey CartoonΗ πρώτη συναυλία των Hypnotic Nausea μετά την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου 2ου album τους “The Death of All Religions”, με ένα 90λεπτο set με κομμάτια από την δισκογραφία της μπάντας. Μαζί τους οι God In A Cone!

Κυριακή 12 Μαΐου | Πόρτες: 20:30
Death Disco (Ωγύγου 16, Ψυρρή, Αθήνα)

Opening act: God in a cone
Εισιτήριο: 8€
Προπώληση: Vinyl Monster (Καραολή Δημητρίου 14, Χαλάνδρι, Αθήνα)
facebook event

Hypnotic-Nausea


Hypnotic Nausea

Η μπάντα δημιουργήθηκε τον Αύγουστο του 2013 και έχει συμμετάσχει σε αρκετά live και φεστιβάλ δίπλα σε μπάντες όπως οι Crippled Black Phoenix, Duel, Yawning Man, Sasquatch, Planet of Zeus, Poem, 1000Mods, Mother of Millions, Void Droid, Tuber, Need, SiXForNinE, Gus G, 3Fold Pain, Godsleep κ.α.

Με εμμονή στον αναλογικό ήχο και έχοντας ως καλλιτεχνικό αυτοσκοπό τη δημιουργία επιβλητικών ηχοτοπίων και συναισθηματικά φορτισμένης ατμόσφαιρας, οι Hypnotic Nausea δεν χάνουν ευκαιρία να ανεβαίνουν σε stages σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελληνικής επικράτειας.

Το 2015 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο concept album τους “Hypnosis”, παρουσιάζοντας ένα κράμα ηλεκτρικής riffολογίας και ηλεκτρονικών στοιχείων κάτω από ένα σαουντρακικό πρίσμα. Κάθε κομμάτι του Hypnosis παραλληλίζεται με ένα από τα στάδια της ύπνωσης, με σκοπό την ενδελεχή εσωτερική ανασκόπηση του ατόμου και την ψυχική του ίαση από την υπνωτισμένη κοινωνία που το «μόλυνε».

Στις αρχές του 2019 κυκλοφορούν μέσω της Ikaros Records το δεύτερο concept album τους “The Death of All Religions”, εστιάζοντας στους τρόπους που λειτουργεί η οργανωμένη θρησκεία στα πλαίσια μιας κοινωνίας που δεν έχει αναπτύξει τις κατάλληλες άμυνες ώστε να αποφύγει την πνευματική υποδούλωση.


God In A Cone

Το γκρουπ δημιουργήθηκε το 2016 ως solo project και μέχρι σήμερα αρέσκεται στο να ανακαλύπτει και να πειραματίζεται σε ένα μεγάλο εύρος μουσικών ειδών (Rock, Metal, Electro, Coldwave). Έχει δώσει το παρόν σε αρκετά live events ανοίγοντας για συγκροτήματα όπως οι Igorrr, Superpuma, One Man Drop, 7-odds, 4lt, Breath After Coma, Still Falling, Cook Ray’s Gone και Blame Canada.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5150 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

Back to Top