Τέταρτο

Οι jacart κυκλοφορούν το νέο τους τραγούδι με τίτλο «Σταγόνες της Βροχής»


Οι jacart κυκλοφορούν το νέο τους τραγούδι με τίτλο «Σταγόνες της Βροχής» που παρουσιάζεται από ένα πολυπρόσωπο βίντεο ανθρώπων που δέχτηκαν να συμμετέχουν μετά από ανοιχτή πρόσκληση μέσω των Social Media, ο καθένας με τα μέσα που διέθετε, την διάθεση και την αισθητική του.

Στο βίντεο συμμετέχουν οι: Κατερίνα Γιαννακοπούλου, Αργύρης Μαρίνης, Λίτσα Σαρακατσάνου,  Κωνσταντίνος Κιτσάκης, Βασίλης Βουτζουλίδης, Βασιλική Κούλη, Μαίρη Ξένου, Βασιλική Αστρουλάκη, Μαρία Τσομπανάκου, Μυρτώ Κιλλαχίδου, Μαρία Τάντου, Μιχαήλ Καρπουζίδης, Νένα Εξάρχου, Σέβη Ευθυμίου, Σοφία Πατσιούρα, Δήμητρα Διαμαντοπούλου, Άρτεμις Καγκιούζη, καθώς και η Χριστίνα Τασιούλα που μεταφράζει καθ’ όλη τη διάρκεια του κλιπ στην Νοηματική Γλώσσα τους στίχους του τραγουδιού.

Τη Μουσική και τους Στίχους υπογράφει ο γνωστός κιθαρίστας και τραγουδοποιός, καθώς και μέλος των jacart Δημήτρης Μπασδάνης ( James Basdanis).

Οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν στο σαλόνι του σπιτιού του James. Κατά τη διαδικασία ηχογράφηση των κρουστών βοήθησε ο Μιχαήλ Καρπουζίδης. Πολλές ευχαριστίες στον Κώστα Μπασδάνη για την τελική μίξη του άλμπουμ.

Jacart – Κατερίνα Βασιλείου: φωνή, Δημήτρης James Μπασδάνης: κιθάρες, loops, programming, Νικόδημος Παπουτσής: κρουστά


Σαν τις σταγόνες της βροχής
που φεύγουν σαν τις μέρες που ‘κανες να με δεις
Να σφίξω θέλω σαν θηλιά
και να γλυκοφιλήσω τα χείλη σου ξανά

Κι όσο κρατάει μια στιγμή
Να την κρατήσω θέλω ποτέ να μην χαθεί
Κάνε μη φύγει η βραδιά
Μην τύχει και μισέψω τα μάτια τα μελιά

Κλείνω τα ματοτσίνορα
το φως να μην τ’ αγγίξει και φύγει γρήγορα
Τα χελιδόνια να γυρνούν
και γω να βρίσκω εσένα σαν θα με ξανα ειδούν

Συγνώμη λέω ειλικρινά
που η θύμηση με λιώνει μα γω είμαι μακριά

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7670 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

   

Back to Top