Τέταρτο

Οι Les Skartoi στο Patras Carnival Music FestivalΤο Patras Carnival Music Festival, η μεγάλη γιορτή του Καρναβαλικού Φεστιβάλ, ξεκινά την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου στις 21:00, ζωντανά από το Royal Theater, όπου θα εμφανιστούν οι Les Scartoi για ένα μοναδικό καρναβαλικό πάρτι.

Παρακολουθείστε ζωντανά και τηλεοπτικά μέσα από την συχνότητα του ΙΟΝΙΑΝ και διαδικτυακά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Οι Les Scartoi…

Από το 2004 μια παρέα παλεύει σε ένα υπόγειο στο Αίγιο, με τους ήχους της τζαμαϊκάνικης υποκουλτούρας. Η SKA, το Rocksteady και η Reggae είναι ο τόπος συνάντησης της πολυμελής ορχήστρας και μέσα από τη μουσική εκφράζονται και εκφράζουν τους ρυθμούς της εκρηκτικής δεκαετίας του ’60, με τον τρόπο που αυτή αντανακλάστηκε στο μικρό νησί της Kαραϊβικής.

Οι “Σκάρτοι” aka Les Skartoi δεν μένουν μόνο στην αναβίωση και την αναπαραγωγή των ακουσμάτων που τους έχουν επηρεάσει, αλλά συνεχίζουν παραγωγικά την παράδοση που έχουν αφήσει οι μεγαλύτεροι δημιουργοί του είδους.

Όλα τα χρόνια της μουσικής τους δραστηριότητας οι “Les Skartoi” έχουν στο ενεργητικό τους αρκετές συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχοντας μοιραστεί την σκηνή με: Bad Manners, The Toasters, Aggrolites, Tonino Carotone, Mr Symarip, Firewater, The English Beat, Mark Foggo, Manu Chao, Thievery Corporation, Lee Scratch Perry. Όπως επίσης και μια σειρά παραγωγών, με τελευταία το album “TwentyFourHours”.

Μαχαίρας Αλέξιος, Γαβριηλίδης Στυλιανός, Ιωάννης Τζόβολος, Νικόλαος Χριστοδουλόπουλος, Βελισσαρίου Αναστασία-Μαρία, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, Ιάσωνας Βάκρινος, Έκτορας Μερκούρης

Facebook | Instagram | Youtube | Bandcamb | Spotify

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7052 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES


Back to Top