Τέταρτο

Οικολογική Κίνηση Πάτρας: Πρόσκληση συμμετοχής σε έκθεση φωτογραφίας με θέμα «Η άγρια πανίδα της Ελλάδας»


Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί την παραμονή της πρωτομαγιάς στα ψηλαλώνια.

Για μια ακόμη χρονιά η Οικολογική Κίνηση Πάτρας, προσκαλεί όσους αγαπούν τη φωτογραφία φύσης, να πάρουν μέρος στην Έκθεση φωτογραφίας που διοργανώνει την παραμονή της Πρωτομαγιάς στην πλατεία των Υψηλών Αλωνίων, στην Πάτρα.

Ο τίτλος του φετινού μας θέματος είναι «Η άγρια πανίδα της Ελλάδας» και στόχο έχει να προβάλει τη βιοποικιλότητα της χώρας και να ωθήσει τους νέους να προσεγγίσουν τη φύση με τα πόδια, τα κιάλια και τη φωτογραφική τους μηχανή.

Στόχος να αναδειχθούν -με τη βοήθεια των ερασιτεχνών φωτογράφων- όσο γίνεται περισσότερες όψεις της ομορφιάς, κάθε ζωντανού πλάσματος της ελληνικής άγριας πανίδας. Στο φωτογραφικό  στόχαστρο, μικρά και μεγάλα θηλαστικά, πουλιά, ψάρια, αμφίβια, ερπετά,  έντομα κ. λ.π στο φυσικό τους περιβάλλον. Δεν θα γίνουν δεκτές φωτογραφίες ζώων σε αιχμαλωσία (κλουβιά ή ζωολογικοί κήποι).


Οδηγίες για τη συμμετοχή:

Στο διαγωνισμό μπορεί να πάρει μέρος κάθε ερασιτέχνης φωτογράφος στέλνοντας από 1 έως 5 φωτογραφίες, από τις οποίες θα εκτεθούν οι καλύτερες και οι οποίες θα επιλεγούν από ειδική επιτροπή αξιολόγησης.

Οι φωτογραφίες δεν πρέπει να έχουν υδατογράφημα ή πλαίσια και πρέπει να προέρχονται από μια και μοναδική αρχική λήψη. Η αποστολή των φωτογραφιών θα γίνει σε ψηφιακή μορφή και σε αρχεία με κατάληξη .jpeg.

Το όνομα του αρχείου κάθε φωτογραφίας πρέπει να περιλαμβάνει το ονοματεπώνυμο του φωτογράφου, την τοποθεσία λήψης της φωτογραφίας και (εάν είναι γνωστό) το όνομα του οργανισμού. Όποια φωτογραφία δεν πληροί οποιοδήποτε από τα ανωτέρω κριτήρια δεν θα ληφθεί υπόψη.

Οι φωτογραφίες θα πρέπει είτε να σταλούν με e-mail στο [email protected] είτε να παραδοθούν σε ψηφιακή μορφή (cd-dvd) στα γραφεία της ΟΙΚΙΠΑ Σαχτούρη 64, Πάτρα μέχρι την Παρασκευή 3 Απριλίου 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 2610 321010 19:00 – 21:00 από Τρίτη-Παρασκευή στην ΟΙΚΙΠΑ.

 
 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 8331 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top