Τέταρτο

Ομαδική Έκθεση με έργα συνεργατών του Πολύεδρο στην Πάτρα


Ομαδική Έκθεση Συνεργατών ξεκινάει την Τρίτη 1 Μαρτίου, στο Πολύεδρο (Κανακάρη 147, Πάτρα). Στην έκθεση παρουσιάζονται έργα ζωγραφικής, χαρακτικής, κατασκευές και μάσκες. Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022.

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν, είναι συνεργάτες χρόνων του Πολύεδρου: Αγγέλου Μπάμπης, Ανδρουτσάκης Στάθης, Βελαώρας Χάρης, Γκριμπάνοβα Τατιάνα, Διονάς Βαγγέλης, Ζερβοπούλου Λίλα, Καράβολας Γιώργος, Κόντογλη Τίνα, Μάρκου Ελένη, Μηνάς Κώστας, Μπαβαρέζος Γιάννης, Μπακάλου Παρασκευή, Μπρισνόβαλη Αγγελική, Νικολάου Νίκος, Νικολοπούλου Όλγα, Ντόντη Αναστασία, Παπαθεοδώρου Δήμητρα, Πρέσσας Νίκος, Σταθόπουλος Παναγιώτης, Σόρογκας Σωτήρης, Σφακιανάκη Παναγιώτα, Φιλιπποπούλου Ελένη, Χριστοπούλου Κατερίνα

Η είσοδος γίνεται ακολουθώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Μετά το πέρας της έκθεσης, θα ακολουθήσει ατομική έκθεση ζωγραφικής της Τίνας Κόντογλη.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 10161 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top