Τέταρτο

One Night Stand με τον Μάνο Αθανασιάδη στην Αμαξοστοιχία – Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ


«Έρχεται κάποια στιγμή που καταλαβαίνεις πως τίποτα άλλο δεν μπορεί να σε σώσει παρά μονάχα η αγάπη» – F.ScottFitzgerald

Ο έρωτας είναι όνομα… ουσιαστικό. Κι ο εξαιρετικός πιανίστας Μάνος Αθανασιάδης έρχεται και πάλι να μας το θυμίσει τα κυριακάτικα βράδια στο Μουσικό Βαγόνι Orient Express.

Τραγούδια και μελωδίες στο στυλ της τζαζ του μεσοπολέμου αλλά και το ρετρό του ελληνικού πενταγράμμου σε μια απογειωτική μείξη με τους σημαντικότερους δημιουργούς του πλανήτη της pop – rock – soul, σε ένα εκρηκτικό μείγμα αυτοσχεδιασμού.

Μια εξαιρετική μουσική πρόταση νωρίς τα βράδια της Κυριακής στις 20:30, που θα χαρίσει ενέργεια και αισιοδοξία για τη βδομάδα που ξεκινά.

 

Πληροφορίες

«One Night Stand»

πιάνο, φωνή: Μάνος Αθανασιάδης

Μουσικό Βαγόνι Orient Express

Έναρξη: Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στις 20:30

Γενική είσοδος 8 ευρώ (προαιρετικά ποτό & light dinner)

Προπώληση: viva.gr  | Τηλεφωνικά στο 11876 | Ταμείο στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ

Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ, Σιδηροδρομικός & Προαστιακός Σταθμός Ρουφ, επί της Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως (10’ με τα πόδια από το ΜΕΤΡΟ Κεραμεικός) – Δωρεάν Parking
totrenostorouf.gr | facebook | twitter | instagram

Τηλ.: 210 5298922 / 6937604988

 

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 8001 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top