Τέταρτο
55 Προβολές

Online σεμινάριο για νέους μουσικούς από το ωδείο του δήμου Έδεσσας


Advertisement


«Δημιουργήστε το καλλιτεχνικό σας προφίλ» είναι ο τίτλος για το online σεμινάριο για νέους μουσικούς που διοργανώνεται από το ωδείο του δήμου Έδεσσας με εισηγήτρια τη Μαρία Μπαλή στις 27/12/2020 μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής.

Αναλυτικά:

Οι αποστάσεις που πρέπει να κρατάμε μας ενοχλούν, ο κατ΄οίκον περιορισμός επίσης. Τι μας φτιάχνει την διάθεση; Η μουσική μας. Και ευτυχώς όχι μόνο την δική μας, αλλά και των ανθρώπων που την απολαμβάνουν. Πώς όμως μπορούμε να εξελιχθούμε καλλιτεχνικά, να μας ακούσει περισσότερος κόσμος και να εξοικονομήσουμε και κάποια χρήματα, κάνοντας αυτό που τόσο αγαπάμε; Όλα αυτά και μερικά επιπλέον θα μάθει όποιος παρακολουθήσει το διαδικτυακό σεμινάριο που διοργανώνει το ωδείο δήμου Έδεσσας για δεύτερη φορά, με εισηγήτρια την καθηγήτρια φωνητικής του ωδείου Μαρία Μπαλή στις 27/12/2020 μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής.

Advertisement

Στο σεμινάριο εκτός από την κεντρική εισηγήτρια, θα συμμετέχει ο τενόρος Μαρίνος Μαντζάνας και ο φωτογράφος Στράτος Καπετανάς, δυο καταξιωμένοι καλλιτέχνες στο χώρο τους. Η εισηγήτρια του σεμιναρίου και η καλλιτεχνική ομάδα του πάνελ, θα αναπτύξουν και θα σχολιάσουν τα παρακάτω θέματα:

Μαθήματα μουσικής (παζλ μαθημάτων – ποια μαθήματα χρειάζεται να παρακολουθήσει ένας μουσικός κατά τη διάρκεια των σπουδών του)

Ηχογράφηση στο στούντιο

Συμμετοχή σε συναυλίες

Επαγγελματική φωτογράφιση

Διαχείριση των social media

Ακροάσεις μουσικών

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ηλεκτρονικά στο email του ωδείου: [email protected], γράφοντας Θέμα: Σεμινάριο Μαρίας Μπαλή.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, επικοινωνήστε ηλεκτρονικά μέσω e mail ή στο τηλέφωνο 23810.23101

Για τους μη εγγεγραμμένους στο δημοτικό ωδείο Έδεσσας, το κόστος συμμετοχής είναι 15 ευρώ | facebook event

Advertisement

Advertisement

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

Advertisement

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 6454 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

Advertisement

Back to Top