Τέταρτο
48 Προβολές

Open call για καλλιτέχνες στα HEMI Music Awards


Advertisement


Υποβολή αιτήσεων έως τις 23 Δεκεμβρίου 2020

Η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, ως lead partner του HEMI (Hub for the Exchange of Music Innovation), απευθύνει κάλεσμα σε καλλιτέχνες για να συμμετάσχουν. στα HEMI Music Awards (HMA).

Αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα μέχρι και τις 23 Δεκεμβρίου με στόχο μια εξατομικευμένη υποστήριξη, δικτύωση με experts της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, έξω από τα σύνορα της χώρας και για την κατάκτηση νέων κοινών μέσα από 10 μουσικά συνέδρια και showcase φεστιβάλ σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Advertisement

Το HEMI Music Awards (HMA) είναι ένα talent program για καλλιτέχνες που θέλουν η μουσική τους να φτάσει σε νέες αγορές και κοινά, που αισθάνονται έτοιμοι να χτίσουν διεθνή καριέρα. Διοργανώνεται από το HEMI (Hub for the Exchange of Music Innovation), μία ευρωπαϊκή πρωτοβουλία που στόχο έχει την παροχή υποστήριξης σε καλλιτέχνες και επαγγελματίες της μουσικής βιομηχανίας από την Τσεχία, την Εσθονία, την Ελλάδα, την Ουγγαρία, τη Βόρεια Μακεδονία, την Πολωνία, τη Ρουμανία, τη Σερβία και τη Σλοβενία.

Οι καλλιτέχνες θα επιλεχθούν από μια διεθνή κριτική επιτροπή 27 μελών,  η οποία αποτελείται από διοργανωτές φεστιβάλ, promoters, export-office managers, managers συναυλιακών χώρων και μουσικούς συντάκτες, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα προβληθούν από 18 media συνεργάτες που δραστηριοποιούνται στις 9 χώρες του HEMI.

Advertisement

Τα μουσικά βραβεία HEMI Music Awards 2021 προσφέρουν έπαθλα συνολικής αξίας 36.000€ που συνδυάζουν θεωρία με πρακτική.Τα πακέτα του προγράμματος περιλαμβάνουν εξατομικευμένες υπηρεσίες mentoring για επιχειρήσεις, διεθνή δικτύωση, δημιουργία επαγγελματικών επαφών, προώθηση στα media και ζωντανές εμφανίσεις.

Οι αιτούντες καλλιτέχνες πρέπει είτε να ακολουθούν σόλο καριέρα είτε να είναι μέλη ενός συγκροτήματος, να είναι άνω των 18 ετών και να ζουν σε μία από τις χώρες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Η υποβολή αιτήσεων ολοκληρώνεται την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020 στις 23:59 CET. Ο διαγωνισμός δεν υπόκειται σε περιορισμούς ως προς το μουσικό είδος και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Συμπλήρωσε τη φόρμα αίτησης εδώ

Το HEMI (Hub for the Exchange of Music Innovation) είναι μια πρωτοβουλία 10 μουσικών διοργανώσεων από την Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη (CSEE). Η συνεργασία, που έχει αναπτυχθεί με τη μορφή cluster, περιλαμβάνει δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς, ενώσεις, διοργανωτές φεστιβάλ και συνεδρίων, γραφεία διεθνούς δικτύωσης και μια σχολή μουσικής επιχειρηματικότητας.

Το όραμα του HEMI είναι να δημιουργηθεί ένας βιώσιμος «Κόμβος Μουσικής», ο οποίος θα έχει ως στόχο την ανάπτυξη καινοτόμων επιχειρηματικών μοντέλων, τη συμπαραγωγή και συν-προώθηση νέων εκδηλώσεων / προϊόντων, τη δημιουργία ενός incubator νέων επαγγελματιών μουσικών και την υποστήριξη των καλλιτεχνών ώστε να ανταποκρίνονται στις τρέχουσες ανάγκες της αγοράς.

Advertisement

Advertisement

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

Advertisement

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 6454 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Advertisement

Back to Top