Τέταρτο

«Orgazma» – Κυκλοφορεί σε CD το ομώνυμο album του συγκροτήματος


Κυκλοφορεί σε CD το ομώνυμο album του συγκροτήματος Orgazma που έκαναν το δισκογραφικό τους ντεμπούτο τον Απρίλιο του 2021 με την κυκλοφορία του ομώνυμου album. Τα τραγούδια του album κυκλοφόρησαν ψηφιακά από το Ogdoo Music Group.

Το ελληνόφωνο συγκρότημα φέρει μουσικές επιρροές από punk – rock και διάφορα είδη ηλεκτρονικής μουσικής όπως idm, industrial, rave, dubstep. Κύριο χαρακτηριστικό της μπάντας είναι ο αιχμηρός και ο ακατέργαστος στίχος.

Το όνομα της μπάντας αντηχεί την ατμόσφαιρα του ήχου της και παραπέμπει στην υψηλή ζωτική ενέργεια που εκλύεται από την ακρόαση των τραγουδιών του album “Orgazma ” και θα κυριαρχεί στις μελλοντικές ζωντανές εμφανίσεις του σχήματος.


Οι Orgazma εκφράζονται άλλοτε με τρόπο οξύ, άλλοτε πυρετώδη και κάποιες φορές με τρόπο βαθιά συναισθηματικό. Μέσα από τη δριμεία μουσική τους και την αιχμηρότητα των στίχων τους αποκαλύπτουν, στην ουσία, τη σφοδρή ανάγκη του ανθρώπου που ακροβατεί αναζητώντας τον δικό του τρόπο να ζήσει τη μία και μοναδική ζωή του.

Οι Orgazma είναι:

Άρης Μπινιάρης: Φωνή – Στίχοι

Αλέκος Γεωργουλόπουλος: Κιθάρες, Synthesizers, Drum Programming, Sound Design

Βίκτωρας Κουλουμπής: Μπάσο, Sound Design

Χάρης Κρεμμύδας: Μίξηήχου, Drum Programming, Sound Design


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 10244 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top