Τέταρτο

Παγοδρόμιο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών


Ένα από τα πιο εορταστικά παγοδρόμια της Αθήνας λειτουργεί και φέτος στο Αίθριο του Μεγάρου. Μια φωτισμένη ολόλευκη παγοπίστα 350 τ.μ. με ειδικό στέγαστρο και το προσωπικό της Ice Arena περιμένει όλους τους επισκέπτες του Παγοδρομίου, ανεξαρτήτως ηλικίας, για να τους διδάξει με ασφάλεια τις βασικές αρχές του πατινάζ. Όσο για εκείνους που θέλουν να μάθουν περισσότερα, έμπειροι προπονητές είναι στη διάθεσή τους για ιδιαίτερα μαθήματα.

Πληροφορίες

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή: 16:00 – 23:00 | Σαββατοκύριακο και αργίες: 11:00 – 23:00
Το Παγοδρόμιο θα λειτουργεί κανονικά ανήμερα Πρωτοχρονιά
Εορταστικό ωράριο: Σάββατο 25.12.2021 έως Παρασκευή 7.1.2022: 11:00 – 23:00 | Παρασκευή 31.12.2021: 11:00 – 20:00

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος: 15 ευρώ (για όλες τις ηλικίες, με δυνατότητα απεριόριστης παραμονής στο παγοδρόμιο) | Ιδιαίτερο μάθημα για αρχαρίους (διάρκειας 15 λεπτών): 10 ευρώ | Δυνατότητα αγοράς μηνιαίας κάρτας εισόδου για όλα τα παγοδρόμια της Ice Arena: 80 ευρώ

Είσοδος από τον κήπο του Μεγάρου, από οδό Κόκκαλη και από οδό Βασ. Σοφίας | Οδηγίες πρόσβασης μέσω Google map

Το Παγοδρόμιο λειτουργεί ως αμιγής χώρος, και για την είσοδο σας ισχύουν τα ίδια μέτρα που ισχύουν για τους κλειστούς χώρους του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Οδηγίες προσέλευσης:

Ο μέγιστος αριθμός εισιτηρίων ανά συναλλαγή και ανά εκδήλωση έχει περιοριστεί στα 4 άτομα.
Το κοινό παρακαλείται να προσέρχεται τουλάχιστον μία ώρα πριν την έναρξη της εκδήλωσης και να αποχωρεί βάσει των οδηγιών του προσωπικού του Μεγάρου, ώστε να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις. Η είσοδος ατόμων 12 ετών και άνω γίνεται με την υποχρεωτική επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης, που εκδίδεται 30 ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο, και η ισχύς του διαρκεί έως 180 ημέρες μετά από αυτόν και εγγράφου – πιστοποιητικού ταυτοπροσωπίας. Ανήλικοι 12 – 17 ετών μπορούν εναλλακτικά να προσκομίζουν βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορονοϊό  ή αρνητικού self-test τελευταίου 24ώρου. Ανήλικοι 4 – 11 ετών μπορούν να εισέρχονται με δήλωση self-test τελευταίου 24ώρου.

Το κοινό και οι εργαζόμενοι πρέπει να φορούν προστατευτικές μάσκες πριν την είσοδό τους στο χώρο, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και μέχρι την έξοδό τους από τους χώρους του Μεγάρου. Δεν επιτρέπεται η μετακίνηση των θεατών σε άλλη θέση, καθώς και η μετακίνησή τους κατά τη διάρκεια της παράστασης, εκτός αν υπάρχει ανάγκη. Οι εκδηλώσεις δεν έχουν διάλειμμα. Το βεστιάριο δεν λειτουργεί.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 10160 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top