Τέταρτο

Παιδί Τραύμα Live στην Πάτρα


Η μπάντα «Παιδί Τραύμα» έρχεται στην Πάτρα, το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου, στη σκηνή του Frida Bar n’ Stage, για να μας παρουσιάσει υλικό από τα album «Μυστικές Χορευτικές Κινήσεις» και «Θα Καταστρέψω τον Κόσμο».

«Απόψε θα χορέψουμε. Πρέπει να χορέψουμε. Να σηκωθούμε όρθιοι όπως παλιά, να υψώσουμε τα χέρια και να χορέψουμε. Σαν να μην υπάρχει αύριο. Να πιούμε, να αγκαλιαστούμε, να δακρύσουμε από χαρά. Και να χορέψουμε. Απόψε θα χορέψουμε».

Θα ακολουθήσει DJ set απο τους French Disko


Πληροφορίες

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Είσοδος: 10 ευρώ

Εισιτήρια: viva.gr

Προπώληση μέσω του viva.gr και του δικτύου των καταστημάτων του (καταστήματα Public, Wind, Media Markt, βενζινάδικα Shell, BP, EKO, καταστήματα Metro, My Market).

Frida Live Stage, Γεροκοστοπούλου 59 – Πάτρα | Οδηγίες πρόσβασης μέσω Google map

Ο χώρος λειτουργεί ως #covidfree. Οι θεατές πρέπει να επιδεικνύουν κατά την είσοδο τους στο χώρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης καθώς και έγγραφο ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, δίπλωμα, διαβατήριο). Για τις ηλικίες 12-17, κατά την είσοδο μπορούν να προσκομίζουν και rapid test (48 ωρών) ή PCR test / μοριακό (72 ωρών) καθώς και τα αντίστοιχα έγραφα ταυτοπροσωπίας.

Παραγωγή: TMR Entertainment Group

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 8900 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top