Τέταρτο

35 Προβολές

Πανελλαδικό Συλλαλητήριο των Εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό στις 10 ΙουνίουΗ Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό αποφάσισε να κλιμακώσει τις κινητοποιήσεις που έχουν ξεκινήσει σε όλη την Ελλάδα τις προηγούμενες μέρες και προκήρυξε Πανελλαδικό Συλλαλητήριο των εργαζομένων του κλάδου Επισιτισμού – Τουρισμού την Τετάρτη 10 Ιουνίου στις 12:00 έξω από το Υπουργείο Εργασίας.

Μεταξύ άλλων αγωνίζονται ώστε κανένας εργαζόμενος να μην μείνει χωρίς εισόδημα, για την εφαρμογή της κλαδικής σύμβασης των ξενοδοχοϋπαλλήλων, την κήρυξη υποχρεωτικής σύμβασης επισιτισμού, την επαναπρόσληψη όλων των εποχικών εργαζόμενων, τη μείωση των απαιτούμενων ενσήμων για επιδότηση ανεργίας στα 50 από 100 και την κάλυψη στο 100% των ασφαλιστικών εισφορών τους.

Η Ομοσπονδία καλεί όλα τα πρωτοβάθμια Σωματεία του κλάδου να συμμετάσχουν και όλους τους συνδικαλιστικούς φορείς να στηρίξουν τη κινητοποίηση αυτή: «Η μη στήριξη των εργαζομένων πρέπει να πάρει την απάντησή της», «Όλοι μαζί θα σπάσουμε την καραντίνα της φτώχειας».


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5372 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top