Τέταρτο
43 Προβολές

Πανελλήνιοι Διαγωνισμοί Πιάνου & Κιθάρας την Άνοιξη 2021 από τη musicArte


Advertisement


Η Μουσική Εκπαιδευτική Ομάδα musicArte πραγματοποιεί την προσεχή Άνοιξη (2021) πανελλήνιους διαγωνισμούς Πιάνου και Κιθάρας. Απευθύνονται σε σπουδαστές πιάνου ηλικίας 5-18 ετών και κιθάρας 5-21 ετών, οι οποίοι ζουν στην Ελλάδα και την Κύπρο. Οι διαγωνισμοί θα πραγματοποιηθούν 7-9 Μαΐου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Βασικό χαρακτηριστικό τους είναι η λεπτομερής και αναλυτική οργάνωση της ύλης σε σχέση με την ηλικία των νέων πιανιστών και κιθαριστών, έτσι ώστε η τελική αξιολόγηση να είναι ακριβής και να συμβαδίζει με την πραγματική και καλλιτεχνική αξία των διαγωνιζομένων.Στις επιτροπές συμμετέχουν παιδαγωγοί και καλλιτέχνες και πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της International Cultural Federation 21st Century (ICF).

Advertisement

Υπάρχουν βραβεία και έπαινοι για όλες τις κατηγορίες και τους συμμετέχοντες, καθώς οι Διαγωνισμοί επιβραβεύουν πρωτίστως τη συμμετοχή, γεγονός που ωθεί τα παιδιά σε πρόοδο και εξέλιξη. Οι καθηγητές των διαγωνιζόμενων θα λάβουν τιμητικό δίπλωμα συμμετοχής.

Οι διαγωνισμοί θα πραγματοποιηθούν κανονικά και δεν επηρεάζονται από τις εξελίξεις της πανδημίας. Έχουν σχεδιαστεί εναλλακτικές λύσεις ανάλογα με την υγειονομική κατάσταση που θα επικρατεί εκείνη την χρονική περίοδο.

Advertisement

Ο φετινός διαγωνισμός Πιάνου είναι αφιερωμένος στον Θεόδωρο Αντωνίου και ο διαγωνισμός κιθάρας στον Χαράλαμπο Εκμεκτσόγλου.

 

Πληροφορίες

Αιτήσεις συμμετοχής έως 26 Απριλίου (2021).

Ημερομηνία διαγωνισμού: 7-9 Μαΐου 2021

Τόπος διεξαγωγής: Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

– Ενημερωθείτε για τις κατηγορίες και την ύλη κιθάρα πιάνο
– Δείτε την κριτική επιτροπή εδώ
– Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη συμμετοχή θα τα δείτε εδώ
– Τα βραβεία θα τα δείτε εδώ
– Αίτηση συμμετοχής on line κιθάρα πιάνο
– Για την κατηγορία «4 χέρια» αίτηση συμμετοχής on line εδώ

Για όσους είχαν υποβάλλει αίτηση για τον διαγωνισμό της περασμένης Άνοιξης (2020) ο οποίος αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας ισχύουν τα εξής:

– Πρέπει να στείλουν εκ νέου αίτηση
– Τα ηλικιακά όρια για την κάθε ομάδα θα ανέβουν κατά ένα έτος προκειμένου οι υποψήφιοι που είχαν δηλώσει συμμετοχή το 2020 να παραμείνουν στην κατηγορία για την οποία προετοιμάστηκαν.
– Σε περίπτωση που επιθυμούν την ένταξη τους σε επόμενη κατηγορία αυτό είναι εφικτό.
– Το χρηματικό πόσο συμμετοχής που έχει καταβληθεί από τους υποψηφίους ισχύει για τον Διαγωνισμό του 2021.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.musicarte.gr

Advertisement

Advertisement

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

Advertisement

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 6771 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

Advertisement

Back to Top