Τέταρτο

Παραμυθομαγειρέματα από το θεατρικό εργαστήρι του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας


Το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 17:30 – 19:00 το θεατρικό εργαστήρι του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας μάς καλεί να «παραμυθομαγειρέψουμε» με σκεύη τη φαντασία, τη σκέψη, τα συναισθήματα, με υλικά το παιχνίδι, την αλληλεπίδραση, τον ρυθμό, τις δυναμικές εικόνες, τα παιχνίδια ρόλων, τους αυτοσχεδιασμούς, τις δραματοποιήσεις και… με συνταγή ένα παραμύθι γεμάτο νοήματα και νοστιμιά!

Η συνταγή αυτή τη φορά, είναι  «Η Μουσική Συμφωνία Των Ζώων»,του συγγραφέα Danbrown.

Ο ξακουστός μαέστρος ποντικός, είναι πολυταξιδεμένος αλλά και πολύ παιχνιδιάρης.  Μας καλεί  σ’ ένα μαγικό ταξίδι, στα δάση και τις θάλασσες, παρέα με τους φίλους του. Άραγε θα είναι ένα εύκολο ταξίδι ή θα συναντήσουμε εμπόδια; Ο φοβερός μαέστρος, πάντα είναι εκεί, σε κάθε συνάντηση με κάθε έναν από τους φίλους του τα ζώα.

Θα πάρουμε από το κάθε ζώο γνώσεις και πολύτιμα μυστικά και όλοι μαζί στο τέλος θα φτιάξουμε την πιο μαγευτική συμφωνία.

Ένα συναρπαστικό παραμύθι γεμάτο ρίμες, γρίφους και σπαζοκεφαλιές , αλλά και με σοφία, περιπέτεια και μοίρασμα για τα μυστικά της ζωής και τη σημασία της διαφορετικότητας. Μη βιάζεσαι να φτάσει το αύριο όταν έχεις το σήμερα…

Πληροφορίες

Θεατρικό Εργαστήρι για παιδιά & εφήβους- ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας (Φαβιέρου 43)

Για παιδιά 5- 10ετών

Δηλώσεις συμμετοχής- Πληροφορίες: 2614 014979,  698 334 6612 (Κωνσταντίνα Περλέγκα)

Κόστος συμμετοχής: 5ευρώ

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7987 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top