Τέταρτο
148 Προβολές

Παραστάσεις Καραγκιόζη από την ομάδα Ανεμοδούρα στον Πολλοί-χώρο Αντάμα
Η ομάδα Ανεμοδούρα παρουσιάζει τις ιστορίες του λαϊκού μας ήρωα Καραγκιόζη, στο φιλόξενο Πολλοί-χώρο Αντάμα. Τις Κυριακές 9/2, 22/3, 26/4 και 10/5 ο αγαπημένος ξυπόλητος ήρωας μάς καλεί να περάσουμε στιγμές γέλιου και χαράς. Με τις περιπέτειές του, προερχόμενες από το κλασικό ρεπερτόριο αλλά προσαρμοσμένες στο τώρα, θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους, κάθε φορά με νέο έργο.

Μέσα από το μαγικό ταξίδι του θεάτρου σκιών, από το παιχνίδι του φωτός και της σκιάς ξεπήδησε και ο Καραγκιόζης, ο δικός μας λαϊκός ήρωας. Ο ξυπόλητος ήρωας, όπου πέρα από την βαθιά παράδοση που έχει και την ιστορία που κουβαλάει στην καμπούρα του, είναι πάντα ετοιμόλογος, αστείος, σκεπτόμενος, χωρατατζής μα και σαρκαστικός και γι’ αυτό θα είναι πάντα επίκαιρος και οικείος. Μέσα στα χρόνια αντιμετωπίζει με εύθυμη φιλοσοφική διάθεση όσα πονούν την κοινωνία.

Η ομάδα Ανεμοδούρα στεγάζει καλλιτεχνικές δράσεις, όπως παραστάσεις κουκλοθεάτρου, θεάτρου σκιών, μουσικές εκδηλώσεις, καλλιτεχνικά εργαστήρια κ.ά. Είναι το πεδίο έκφρασης όπου συναντιούνται οι τέχνες αυτές, συνδυάζονται, αλληλεπιδρούν και κοινωνούν σκέψεις-εμπειρίες-συναισθήματα, προσκαλώντας και τα παιδιά στο μαγικό αυτό ταξίδι. Στο μαγικό αυτό παιχνίδι.

Καραγκιοζοπαίχτης: ΜπάμπηςΚωστιδάκης
Φιγούρες – σκηνικά: Σταύρος Κωστιδάκης
Οργάνωση παραγωγής: Σοφία Χατζόγλου

 

Πληροφορίες

Ημέρες & Ώρες: Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, 22 Μαρτίου, 26 Απριλίου και 10 Μαΐου 2020 στις 11:30

Είσοδος: 7 ευρώ, 5 ευρώ μειωμένο (για 4 άτομα και πάνω, ανέργων, πολυτέκνων, φοιτητικό)
Ελεύθερη συνεισφορά για τα μέλη της UNIMAHELLAS

ΠΟΛΛΟΙ-xώρος-ΑΝΤΑΜΑ, Κρέοντος 110, Σεπόλια (πλησίον σταθμού Μετρό)

Κρατήσεις-πληροφορίες: 6972146525 (Μπάμπης Κωστιδάκης)
[email protected]
[email protected]
facebook event


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5727 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

Back to Top