Τέταρτο

Παρατείνεται έως και 29 Νοεμβρίου το 5ο Φεστιβάλ WIFT GR – «50/50 Ισότητα και στον Κινηματογράφο»


Κατά μία ημέρα παρατείνονται οι online προβολές του 5ου Φεστιβάλ WIFT GR – «50/50 Ισότητα και στον Κινηματογράφο» μετά την μεγάλη ανταπόκριση του κοινού. Θα συνεχιστούν έως και την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου στην πλατφόρμα της Ταινιοθήκης.

Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει μεγάλο αφιέρωμα στη ντοκιμαντερίστρια Kim Longinotto, με σειρά προβολών και masterclass ανοιχτό στο κοινό, καθώς και το στρογγυλό τραπέζι «Όχι, δεν είναι η ιδέα σου!», με συμμετοχή της Σοφίας Μπεκατώρου.

Εδώ μπορείτε να κάνετε εγγραφή ώστε να παρακολουθήσετε το μάστερκλας (Σάββατο 27 Νοεμβρίου, στις 17:00):
https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_VEzKO2GGTE2TD4pCGCSpRw


Θα προβληθούν συνολικά 20 ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους.

Όπως κάθε χρόνο, όλες οι προβολές και εκδηλώσεις του Φεστιβάλ προσφέρονται δωρεάν.

Το Φεστιβάλ συνδιοργανώνουν οι Γυναίκες στον Κινηματογράφο και στην Τηλεόραση – Ελλάδα (WIFT GR) και η Ταινιοθήκη της Ελλάδος σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικότερες πληροφορίες καθώς και οι ταινίες που θα προβληθούν, μπορείτε να δείτε εδώ.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 8900 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top