Τέταρτο

Παρατείνεται η λειτουργία της αίθουσας Αιμοδοσίας στο κέντρο της Πάτρας


Παρατείνεται η λειτουργία της αίθουσας Αιμοδοσίας στο κέντρο της Πάτρας, μέχρι το τέλος του έτους. Πιο αναλυτικά, η Διοίκηση του  Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητήριου Αχαΐας αποφάσισε την παράταση λειτουργίας της αίθουσας Αιμοδοσίας στον παραχωρημένο χώρο του κτιρίου  στην οδό Μιχαλακοπούλου 58 (Ρήγα Φεραίου).

Η δράση αυτή περιλαμβάνεται στα πλαίσια της συνεργασίας της  Διοίκησης  της 6ης ΥΠΕ με τη Διοίκηση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αχαΐας  «Συμμαχία για την Υγεία».

Η έναρξη της δράσης έγινε στις αρχές του περασμένου Ιουνίου με την εγκατάσταση στο ιστορικό  κτίριο της Ρ. Φεραίου όλου του απαραίτητου ιατροτεχνικού εξοπλισμού Αιμοδοσίας και του επιστημονικού προσωπικού του Κέντρου Αίματος, του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών. Ως στόχος τέθηκε εξ αρχής  η κατάλληλη λειτουργία ως χώρος αιμοληψιών εκτός νοσοκομείου, ώστε να διατηρηθεί η ασφάλεια των υγειονομικών χώρων,  λόγω της πανδημίας.

Η ύπαρξη αίθουσας αιμοδοσίας σε έναν τόσο πολυσύχναστο κεντρικό δρόμο συμβάλλει στην  καλύτερη προσέγγιση νέων και παλαιότερων αιμοδοτών, λόγω της χωροταξικής εγγύτητας του κέντρου, σε σύγκριση  με την περιοχή του Ρίου, όπου βρίσκεται το Π.Γ.Ν.Π.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7862 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top