Τέταρτο

224 Προβολές

Πάρκο των Χριστουγέννων Αίγιο: Πρόγραμμα Εκδηλώσεων, Τρίτη 17 και Τετάρτη 18 ΔεκεμβρίουΤο Πάρκο των Χριστουγέννων στο Αίγιο έχει ξεκινήσει με ξέφρενους ρυθμούς, χιλιάδες επισκέπτες και καθημερινές εκδηλώσεις μικρούς και μεγάλους, πάντοτε με ελεύθερη είσοδος για όλους. Ένα γεμάτο πρόγραμμα δράσεων στη «Χώρα που Τίποτα δεν Πάει Χαμένο» την Τρίτη 17 και την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, όχι μόνο στο Πάρκο αλλά και στην Πλατεία Αγίας Λαύρας.

Αναλυτικό Πρόγραμμα Εκδηλώσεων:

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου

11:00 Από τους μαθητές Α’ και Β’ τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου, θα παρουσιαστεί μία μικρή διασκευή από το έργο «Χριστουγεννιάτικοι Μπελάδες». Το έργο θα πλαισιωθεί με τραγούδια από τη χορωδία του σχολείου υπό την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού μουσικής Έφης Γιαννακοπούλου. Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: Αυγέρου Αθανασία , Συγγούνη Νικολίτσα.

16:30 Σπιτάκι face painting: Μαγεμένοι ήρωες των παραμυθιών μεταμορφώνονται με λάμψεις από χρυσοασημόσκονη. Από το ΔΙΕΚ Αιγίου / Τμήμα «Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ»

Σπιτάκι εικαστικών: «Πολύχρωμα Χριστουγεννιάτικα Ταξίδια στον κόσμο της Ανακύκλωσης των Χρωμάτων και της Φαντασίας». Με οδηγό την θαλπωρή των χρωμάτων και την μαγεία των ανακυκλώσιμων δημιουργούμε χειροποίητες κατασκευές για τους μικρούς φίλους μας. Από το ΔΙΕΚ Αιγίου / Τμήμα: «Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων». Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί: Αυγέρου Αθανασία , Συγγούνη Νικολίτσα .

17:30 Πλατεία Αγ. Λαύρας: «Η φωτεινή πλοήγηση στους στολισμένους δρόμους του Αιγίου ξεκινά». Το παιχνίδι ζωντανεύει οι Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες έχουν τις απαντήσεις των γρίφων. Ο πιο γρήγορος συγκεντρώνει φωτεινά αστέρια και ο νικητής είναι μόνο ένας. Απονομή αναμνηστικών συμμετοχής και βραβείων. Από το ΔΙΕΚ Αιγίου / Τμήμα: «Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής και Διακόσμησης» – «Σχεδιαστής Δομικών Έργων και Γεωπληροφορικής »

«Γλυκιές απολαύσεις»: Χειροποίητες γλυκές απολαύσεις δημιουργεί η ομάδα Long Beach του τμήματος «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας Chef»

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου

10:30: Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια από τις Χορωδίες του 1ου και του 7ουΔημ. Σχολείου Αιγίου με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Μουσικής Έφης Γιαννακοπούλου. Μουσικοκινητικό δρώμενο από τους μαθητές της  Α’ Τάξης του 1ου Δημ. Σχολείου Αιγίου με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Θεατρικής Αγωγής Αντιγόνης Δημακοπούλου.

«Το αστέρι της Εσθήρ», θεατρικό δρώμενο από τους μαθητές της Δ’ Τάξης του 7ου Δημ. Σχολείου Αιγίου με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Θεατρικής Αγωγής Ιωάννας Στεφανάτου.

«Από πεταμένα σκουπιδάκια, γίνονται όμορφα χριστουγεννιάτικα στολιδάκια». Εργαστήρι με ανακυκλώσιμα υλικά από τους μαθητές της Α’ Τάξης του 1ου και 7ου Δημ. Σχολείου Αιγίου υπό την καθοδήγηση των δασκάλων Νικολακοπούλου Φωτεινή και Γκοτσοπούλου Δέσποινα.

12:00: «Χριστουγεννιάτικο ταξίδι στον κόσμο». Χαρούμενα, χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από όλο τον κόσμο, τραγουδισμένα μοναδικά από τις γλυκές φωνούλες των παιδιών του Baby House.

16:30 Στο εργαστήρι των ξωτικών δημιουργούμε χειροποίητες κατασκευές για τους μικρούς μας φίλους. ΔΙΕΚ Αιγίου/Τμήμα «Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων».

«Μικροί Επιστήμονες εν δράσει». Έχοντας ως πρώτη ύλη το τοπικό μας ελαιόλαδο, οι μικροί επιστήμονες  θα μυηθούν στον κόσμο της κοσμετολογίας, κατασκευάζοντας χειροποίητα σαπούνια. ΔΙΕΚ Αιγίου/Τμήμα “Βοηθός Φαρμακείου”.

Χριστουγεννιάτικα σχέδια ζωντανεύουν με χρωματιστή διάθεση και λάμψη από glitter. ΔΙΕΚ Αιγίου/Τμήμα «Τεχνικός αισθητικής τέχνης και μακιγιάζ».

18:00 «Μικροί και μεγάλοι περιπλανώμενοι ήρωες του χριστουγεννιάτικου πάρκου» παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού. ΔΙΕΚ Αιγίου/Τμήμα «Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής και Διακόσμησης», Τμήμα «Σχεδιαστής Δομικών  Έργων και Γεωπληροφορικής».

Αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ

«Ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι, ή μάλλον…
Βρες αυτό που ψάχνεις στη χώρα που τίποτα δεν πάει χαμένο.
Ανακύκλωσε την αγάπη σου, πρόσφερέ τη σε άλλους ανθρώπους.
Κάνε διαλογή των στιγμών σου, κράτα μόνο τις καλές.
Κομποστοποίησε τη στενοχώρια σου, να γίνει λίπασμα χαράς.»

Πρόγραμμα λειτουργίας: 12/12/2019 έως 5/1/2020

Ώρες λειτουργίας: 10:00 – 22:00

Είσοδος Ελεύθερη

Περισσότερες πληροφορίες για το Πάρκο μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του: www.parkoxristougennon.gr


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5167 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top