Τέταρτο

Παρουσίαση Φεστιβάλ SummerhillΗ ΣυνΠαιδεία και το ελληνικό παράρτημα της ευρωπαϊκής κοινότητας για τη δημοκρατική παιδεία συνδιοργανώνουν εκδήλωση για την παρουσίαση του φεστιβάλ Summerhill.

Όπως αναφέρεται:

Γιορτάζουμε μαζί με το Summerhill. Τιμάμε την παιδική ηλικία και την σπουδαιότητά της στη διαμόρφωση του κόσμου που ζούμε.

Παίρνουμε μέρος στο Φεστιβάλ για τα 100 χρόνια του σχολείου και μοιραζόμαστε μαζί σας όλες τις λεπτομέρειες της μεγαλειώδους αυτής εκδήλωσης που θα είναι η κορύφωση των παγκοσμίων εορτασμών που ξεκίνησαν ήδη και θα διαρκέσουν ως τον Αύγουστο του 2022.

Όλες οι απορίες για το πως, ποιος, πότε, και πόσο που πιθανόν έχετε, θα  λυθούν στην παρουσίαση-συζήτηση που συνδιοργανώνει το σωματείο Συνπαιδεία  με το Ελληνικό παράρτημα της Ευρωπαϊκής Κοινότητας για τη Δημοκρατική Παιδεία (EUDEC Greece)  θα γίνει το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021 στις 18:00 μέσω zoom εδώ.

Η παρουσίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από τις σελίδες στο Facebook  ΣυνΠαιδεία & EUDEC Greece

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

www.summerhillfestival.com | www.100yearsofsummerhill.co.uk

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7052 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES


Back to Top