Τέταρτο

Παρουσίαση της φωτογραφικής ομάδας Art8 στην Αγορά Αργύρη στην Πάτρα


Στα πλαίσια των καλλιτεχνικών δράσεων της Φωτογραφικής Λέσχη Πάτρας Ηδύφως, που περιλαμβάνει και την έκθεση φωτογραφίας των μελών της με θέμα “Το χρώμα στη ζωή μας” θα γίνει και η παρουσίαση της φωτογραφικής ομάδας Art8.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων της Αγοράς Αργύρης την Δευτέρα 16 Μαΐου και ώρα 18:00 με 21:00 και είναι ανοικτή προς το ευρύ κοινό. Η φωτογραφική ομάδα από το κοντινό Αγρίνιο με ενεργό δράση συχνά αλληλοεπιδρά με την ΦΛΠ Ηδύφως.

Η φωτογραφική ομάδα “art8» ξεκίνησε το 2012 στο Αγρίνιο, από ανθρώπους που αγαπούσαν την φωτογραφία.Η Art8 παραμένει μία δραστήρια καλλιτεχνική ομάδα με 40 μέλη από τα οποία τα 25 είναι ενεργά.Από το 2013 έχει συνεχή και αδιάλειπτη παρουσία στα καλλιτεχνικά δρώμενα του τόπου μας με ετήσιες εκθέσεις φωτογραφίας και συμμετέχοντας σε διάφορες εκδηλώσεις και  δρώμενα.

Από το 2019 συμμετέχει στις κεντρικές εκδηλώσεις του φεστιβάλ φωτογραφίας Αγρινίου Photopolis, του οποίου τα ιδρυτικά μέλη είναι τα μέλη της “Art8”.

Την φετινή χρονιά θα συμμετάσχει με εκθέσεις της στο Photopolis και στις προφεστιβαλικές εκδηλώσεις (4-6 Ιουνίου με θέμα: «Τα αρχαία θέατρα Αιτωλοακαρνανίας στη λήθη του χρόνου) και στις κεντρικές εκδηλώσεις (10-26 Οκτωβρίου με θέμα «Εκβολές Αχελώου»).


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 9997 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top