Τέταρτο

Parquet Courts – 10th Anniversary Livestream & New SingleΟι Parquet Courts θεωρούνται ένα από τα πιο σημαντικά συγκροτήματα της δεκαετίας. Μέσα σε αυτά τα χρόνια έχουν κυκλοφορήσει 5 άλμπουμ, πολλά EP & singles και έχουν δώσει πάνω από 1000 συναυλίες. Η επιρροή τους ξεπερνάει την μουσική σκηνή της Νέας Υόρκης και φτάνει πολύ πιο μακριά.

Το συγκρότημα μόλις ανακοίνωσε το “One Time”, ένα livestream event για την επέτειο των 10 χρόνων από την πρώτη τους συναυλία. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο Pioneer Works  στο Brooklyn και θα προβληθεί στις 10 Δεκεμβρίου γιορτάζοντας το πρώτο τους live που πραγματοποιήθηκε στο Monster Island στις 17 Δεκεμβρίου 2010. Θα περιέχει σπάνιο αρχειακό υλικό, νέες συνεντεύξεις, αποκλειστικά διαθέσιμο merch για όσους αγοράσουν εισιτήριο και πολλά ακόμα. Αγοράστε Εισιτήρια εδώ.


Το συγκρότημα δήλωσε:  «Η περιπέτειά μας ξεκίνησε 10 χρόνια πριν παίζοντας το πρώτο μας live σχεδόν μπροστά σε κανέναν και για να το γιορτάσουμε αποφασίσαμε να παίξουμε μπροστά σε όλους!»

Επιπλέον, οι Parquet Courts αποκάλυψαν και το “Hey Bug,” ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι από τα sessions του άλμπουμ τους “Sunbathing Animal”. Κυκλοφορεί από την Rough Trade . Ακούστε το “Hey Bug”εδώ.

«Εάν θυμάμαι σωστά, πρέπει να ηχογραφήθηκε το Seaside Lounge στο Brooklyn, το φθινόπωρο του 2013. Δουλεύαμε με τον φίλο μας Jonathan Schenke, που είχε ηχογραφήσει το Light Up Gold” λέει οA.Savage. “Ηχογραφούσαμε υλικό για το “Tally All the Things That You Broke”και το“Sunbathing Animal”.  Το να προσπαθείς να επιλέξεις κομμάτια και να έχεις συνοχή μέσα στο δίσκο είναι μια σκληρή διαδικασία που όταν τελειώνει νιώθεις μεγάλη ανακούφιση. Τώρα, ακούω το “Hey Bug” μετά από επτά χρόνια και σκέφτομαι πόσο ωραίο τραγούδι είναι. Εκείνη την περίοδο γράφαμε ασταμάτητα τραγούδια και το συγκεκριμένο δεν είναι το μοναδικό που δεν μπήκε σε κάποιο δίσκο. Οπότε, ορίστε αυτή είναι η μοναδική μας μουσική συμβολή για το 2020: “HeyBug”  (ηχογραφημένο το2013).»

Facebook || Youtube || Twitter  || Instagram

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7361 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES


Back to Top