Τέταρτο

Πάτρα: 15 τόνους καπακιών για ανακύκλωση συγκέντρωσαν τα σχολεία


Εκατοντάδες χιλιάδες πλαστικά καπάκια έχουν συγκεντρώσει και φέτος οι μαθητές από 97 σχολεία της Πάτρας (73 Σχολεία Πρωτοβάθμιας και 24 Σχολεία Δευτεροβάθμιας). Συγκεκριμένα την τρέχουσα σχολική χρονιά η ποσότητα που έχει συγκεντρωθεί ανέρχεται στους 14-15 τόνους.

Κατόπιν αιτήματος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, τη Δευτέρα 21/2 και την Τρίτη 22/3, τα πλαστικά καπάκια μεταφέρονται, με φορτηγά του Δήμου, στη Βιομηχανική Περιοχή Πατρών, όπου θα διατεθούν για ανακύκλωση.

Η συμμετοχή στη δράση αυτή των σχολείων και η εμπλοκή και προσφορά εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων θεωρείται πλέον δεδομένη.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 10160 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top