Τέταρτο

Πάτρα: 57ο Παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού Ενόψει


Η Κ.Ε.ΔΗ.Π – Καρναβάλι Πάτρας διοργανώνει και φέτος το Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την ιστορία του Πατρινού Καρναβαλιού και έφτασε στην 57η χρονιά του.

Ο 57ος  Κρυμμένος Θησαυρός μασκοφορεμένος και υπακούοντας σε όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ζεσταίνει τις μηχανές του. Τα παιχνίδια πλατείας θα φιλοξενηθούν για πρώτη φορά στο σπίτι του Καρνάβαλου, στα Παλαιά Σφαγεία. Οι παίχτες των παιχνιδιών χωρίς σύνορα θα σφυρίξουν … την εκκίνηση. Έχουν ετοιμάσει –σχεδιάσει υπό τις οδηγίες της αρχηγού Τόνιας Κοκοβίκα τα παιχνίδια πλατείας.

Τους γρίφους και το κυνήγι σχεδίασαν οι … Θα τους βρείτε στο δρόμο σας.

Η Κριτική Επιτροπή θα σας αναδείξει «καλλιτεχνικά».

Σήμερα Τρίτη 25 Ιανουαρίου ανοίγει η πλατφόρμα των αιτήσεων στην επίσημη ιστοσελίδα της Κ.Ε.ΔΗ.Π.-Καρναβάλι Πάτρας carnivalpatras.gr. Δεν έχετε παρά να  δηλώσετε συμμετοχή.

Το Τριώδιο έρχεται …


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 9997 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top