Τέταρτο
123 Προβολές

Πάτρα: 9 μικρές συναυλίες και ρεσιτάλ από το Δημοτικό Ωδείο & ξεχωριστές ευχές από την τάξη Κόρνου


Advertisement


Το Δημοτικό Ωδείο Πατρών στέλνει το δικό του μήνυμα, μέσα από εννέα μικρά ρεσιτάλ και συναυλίες τα οποία αποτυπώθηκαν σε αντίστοιχα video, προσκαλώντας τους πολίτες κάθε ηλικίας, να «ανταμώσουν» με ξεχωριστές συνθέσεις και τραγούδια, ξένων και Ελλήνων δημιουργών, κλασσικών και μη.

Η παραγωγή των video είναι ενταγμένη στην ενιαία δράση των δομών του Πολιτιστικού Οργανισμού με τον γενικό τίτλο «Τέχνη στην πόλη – Τέχνη για την πόλη». Παρά την δύσκολη συγκυρία και το Δημοτικό Ωδείο Πατρών συνεχίζει να υπηρετεί τον εκπαιδευτικό και όχι μόνο, ρόλο του απέναντι την πόλη, αξιοποιώντας κάθε πρόσφορο μέσο και τρόπο, γνωρίζοντας ωστόσο πως αυτά δεν μπορούν να υποκαταστήσουν το μέγιστο αποτέλεσμα που προσφέρουν η αμεσότητα και η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και παρουσία θεατών, τέτοιων δράσεων.

Advertisement

Στις 9 «μικρές» συναυλίες, ρεσιτάλ και κοντσέρτα που θα προβληθούν σε αντίστοιχα video, το κοινό θα έχει την δυνατότητα να «ανταμώσει» με έργα συνθετών όπως οι Mozart,J.I.Bach, Donizetti, Schubert, Adam, Χατζηδάκη, Σαμάρα, Λαμπελέτ, L. van Beethoven, P. Cremont, Hindemith , R.Karapetyan, I. Stravinsky, S. Prokofiev, A. Khachaturian & J.Williams και  Haydn.

Όλα τα video θα αναρτηθούν στο κανάλι του Πολιτιστικού Οργανισμού στο YouTube, στις ιστοσελίδες και στα social media των δομών του. Τα σχετικά link μέσω των οποίων θα είναι δυνατή η παρακολούθηση των video θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

 

Ξεχωριστές ευχές από την τάξη Κόρνου του Δημοτικού Ωδείου Πατρών

Οι μαθητές της τάξης κόρνου του Δημοτικού Ωδείου Πατρών με αφορμή τον ερχομό των Χριστουγέννων και της  πρωτοχρονιάς προχώρησαν στην παραγωγή δύο video μέσα από τα οποία στέλνουν τις δικές τους ευχές.


Advertisement

Advertisement

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

Advertisement

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 6454 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Advertisement

Back to Top