Τέταρτο

Πάτρα: Ακρόαση Χορευτών για το Μπαλέτο του ΔΗΠΕΘΕ


Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας, ως εκφραστής της πολιτιστικής ταυτότητας της πόλης για τον σύγχρονο πολιτισμό και το θέατρο, εντάσσει στον προγραμματισμό του ένα μόνιμο σχήμα κλασικού και σύγχρονου χορού.

Το νεοσύστατο Μπαλέτο του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας σκοπό έχει να καλύψει τις ανάγκες των θεατρικών παραγωγών αλλά, και τη δημιουργία χορευτικού ρεπερτορίου.

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας αναζητά νέους επαγγελματίες χορευτές, γυναίκες και άνδρες, για να ενταχθούν στις παραγωγές του για την σεζόν 2021-22.

Κριτήρια:

– Χορευτές (γυναίκες και άνδρες) με δίπλωμα χορού
– Απαιτείται καλή τεχνική κατάρτιση στον κλασικό και σύγχρονο χορό.

 Συνιστάται οι χορεύτριες να έχουν μαζί τους:

α) τις πουέντ τους (point shoes),
β) βιογραφικό σημείωμα,
γ) φωτογραφία.

– Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στο μάθημα κλασικού μπαλέτου & Afro Jazz.

Πληροφορίες

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή  17 & την  Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021.  Ώρα 12:00-15:00 στο Κέντρο Χορού & Τεχνών Dansarte, Καρόλου 1, Πάτρα.

Οι συμβάσεις των προσληφθέντων  θα είναι συμβάσεις  εργασίας ορισμένου χρόνου.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7987 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top