Τέταρτο

Πάτρα: «Αλλιώς Αλλιώτικα» – Πρεμιέρα τέταρτου επεισοδίου του «Μάσκα Grecia»Στο πλαίσιο της διαδικτυακής σειρά τεσσάρων επεισοδίων με τίτλο «Mάσκα Grecia» σε σκηνοθεσία Θεόδωρου Κανδηλιώτη, το Σάββατο 10 Απριλίου και ώρα 21.00 θα αρχίσει η προβολή του τέταρτου επεισοδίου από το κανάλι της ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας  στην πλατφόρμα του Youtube και στην επίσημη σελίδα της ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας..

Ο τίτλος του τέταρτου επεισοδίου είναι: «Αλλιώς Αλλιώτικα»

Η Αστυνομία επιτάσσει το καφέ, ώστε να γίνει κέντρο εμβολιασμού των ντόπιων, αφού το πάλαι ποτέ Νοσοκομείο της περιοχής έχει κλείσει λόγω έλλειψης κονδυλίων για την Υγεία.

Τα εμβόλια καταφθάνουν, αγοράζονται από τους απογόνους των παλαιών τσιφλικάδων, ο οποίοι τα μεταπωλούν στο εξωτερικό, αλλάζοντας τα όμως με εμβόλια με φυσιολογικό ορό! Ο παπάς τα ευλογεί, τ’ αγιάζει και ξεκινάει ο πολυδιαφημισμένος από κανάλια, κυβέρνηση και Πολιτική Προστασία εμβολιασμός.

Μία απρόβλεπτη παρενέργεια όμως, φέρνει τα πάνω – κάτω κι όλα πια στην τοπική κοινωνία, μοιάζουν Αλλιώς Αλλιώτικα

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΠΑΙΖΟΥΝ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΕΡΕΝΤΟΥΡΟΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΑΤΣΑΡΑΓΚΟΥ, ΙΩΑΝΝΑ ΔΑΡΜΗ, ΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ, ΕΛΕΝΗ ΝΑΤΣΗ, ΕΛΕΝΗ ΜΕΣΣΗΝΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΌΛΓΑ ΚΑΡΑΜΠΕΡΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΥΡΔΟΥΜΗΣ, ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΖΩΤΟΥ, ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΠΙΛΕΛΗ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΤΟΣ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΛΛΙΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΣΤΟΥΜΠΑΡΔΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ  ΣΑΛΑΜΟΥΡΑΣ, ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΙΚΟΣ ΓΑΣΠΑΡΙΝΑΤΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΞΥΔΗ, ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ ΜΠΡΑΜΗ, ΜΑΡΙΑ ΚΑΨΟΥΡΑ, ΑΡΓΥΡΩ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΟΥΡΔΟΥΜΗ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΙΓΚΟΣ,

Σενάριο: Κατερίνα Τσατσαράγκου
Τραγούδι τίτλων: «Ελλάδα σ’ αγαπώ»
ερμηνεία: Βιβή Αποστολάτου
μουσική: Γιώργος Αναστασόπουλος
στίχοι: Θεόδωρος Κανδηλιώτης
Τραγούδι επεισοδίου: «Κατά κράτος ηττημένος»
ερμηνεία: Τζωρτζίνα Γεωργίου
μουσική: Stress Echo
στίχοι: Θεόδωρος Κανδηλιώτης
Σκηνικά-κοστούμια: Ελευθερία Παναγιωτοπούλου
Μακιγιάζ: Ίνα Τσέλιου
Κομμώσεις: Νεφεντίνα Μοσχόβου
Ηχοληψία: Ζαννίνα Μαργαρίτη
Κάμερα: Κώστας Αλεξάκος
Διεύθυνση φωτογραφίας – Μοντάζ: Καραν Πρασερ
Σκηνοθεσία: Θεόδωρος Κανδηλιώτης

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7160 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES


Back to Top