Τέταρτο

Πάτρα: Αποκριάτικο εργαστήρι θεατρικού παιχνιδιού στο ΟροΠαίδιο


Το ΟροΠαίδιο υποδέχεται τις Απόκριες με ένα εργαστήριο Θεατρικού Παιχνιδιού, φτιαγμένο από τα υλικά που μαγειρεύουν την καρναβαλική μας διάθεση. Συντροφιά με μια σερπαντίνα και έναν μπάστακα, γευόμαστε το κέφι, το γέλιο και τη φαντασία που χρειάζεται κάθε καρναβάλι για να αναστηθεί.

«Ακούσατε, ακούσατε! Το ΟροΠαίδιο φόρεσε τα αποκριάτικα και ανοίγει την μαγική αυλαία της πιο κεφάτης γιορτής του χρόνου. Περιμένουμε με ανυπομονησία τους καλεσμένους μας να μοιραστούμε τη χαρά και να παίξουμε με όλα εκείνα τα στοιχεία που συνθέτουν το καρναβάλι -όπως ήταν και ελπίζουμε ότι θα είναι ξανά… Και ποιος είπε ότι η μεγάλη παρέλαση δεν θα γίνει; Όσο υπάρχουν παιδιά τα πάντα μπορούν να συμβούν εδώ και τώρα.

Πληροφορίες

Για παιδιά από 4 έως 10 χρονών

Σάββατο 26 & Κυριακή 27 Φεβρουαρίου, 11:00-12:30

Απαραίτητη η Κράτηση Θέσης \ Πληροφορίες- Κρατήσεις: 2610220034 / 6908278464 / [email protected]

ΟροΠαίδιο – Χώρος Καλλιτεχνικών Αναρριχήσεων, Κανακάρη 101β, Πάτρα (μέσα στη στοά) | Οδηγίες πρόσβασης μέσω Google map

*Το ΟροΠαίδιο τηρεί όλα τα υγειονομικά μέτρα και τα εργαστήρια πραγματοποιούνται με τη χρήση μάσκας και self test 24 ωρών.

*Μειωμένο κόστος συμμετοχής για αδέρφια

Λίγα λόγια για το ΟροΠαίδιο όπως μας το περιγράφει η ομάδα των Παιδαγωγών & Εμψυχωτών του

«Το ΟροΠαίδιο είναι ένα σημείο συνάντησης της εκπαίδευσης με την τέχνη.

Η μέθοδος μας βασίζεται στην Παιδαγωγική Θεάτρου & το Θεατρικό Παιχνίδι, στο ελεύθερο και αισθητηριακό παιχνίδι, στη δυναμική της ομάδας, στη βιωματική προσέγγιση της μάθησης και εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα εργαλεία και τεχνικές.

Μέσα από τη δράση μας προωθούμε την ελευθερία της έκφρασης, τη φαντασία, τη συνεργασία, την αλληλεπίδραση, τη διαφορετικότητα, την κοινωνικο-συναισθηματική ανάπτυξη και την αξιοποίηση της τέχνης, ως παιδαγωγικό μέσο.

Η ομάδα μας αποτελείται από Παιδαγωγούς και Εμψυχωτές, που μοιράζονται την ανάγκη για δημιουργία, παιχνίδι, πειραματισμό και συνεχή επιμόρφωση σε θέματα παιδαγωγικής, τέχνης και πολιτισμού.

Όλες οι δράσεις μας έχουν βιωματικό χαρακτήρα και απευθύνονται σε παιδιά, εφήβους, ενήλικες και επαγγελματίες. Οργανώνουμε εργαστήρια, εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια και διαδραστικές παραστάσεις.

Θα χαρούμε πολύ να παίξουμε μαζί»


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 10160 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top