Τέταρτο

Πάτρα: Ασφαλτοστρώνεται ο παραλιακός δρόμος στα Βραχνέικα


Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους η Δημοτική Αρχή και η ΔΕΥΑΠ ασφαλτοστρώνεται ο παραλιακός δρόμος στα Βραχνέικα.

Αναλυτικά:

Η Δημοτική Αρχή και η ΔΕΥΑΠ, όπως είχαν ενημερώσει τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες του παραλιακού δρόμου των Βραχνεΐκων, μετά τα έργα αποχέτευσης αποκαθίσταται το οδόστρωμα -και μάλιστα νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα- και σήμερα, ξεκίνησαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης.

Προηγήθηκαν από τα μέσα Απριλίου οι εργασίες αποκατάστασης με την ρίψη τσιμέντου, και ολοκληρώνονται τώρα με την ασφαλτόστρωση.

Η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί τους κατοίκους, τους καταστηματάρχες, καθώς και το Τοπικό Συμβούλιο, για την κατανόηση που έδειξαν κατά την διάρκεια των εργασιών, αλλά και για την άριστη συνεργασία που έχουν όλο αυτό το διάστημα.

Στις σημερινές εργασίες ήταν παρούσα η Αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων Μεσσάτιδας, Παραλίας και Βραχνεΐκων, Αναστασία Τογιοπούλου.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7463 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

ΤΟ «ΤΕΤΑΡΤΟ» ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

 

Back to Top