Τέταρτο

Πάτρα: Αυτοψία και επισκευές στο κάστρο του Ρίου και το Ρωμαϊκό Ωδείο


Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των εκδηλώσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ της Πάτρας έχει αρχίσει. Με στόχο την προετοιμασία χώρων που θα φιλοξενήσουν τις εκδηλώσεις, εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Αρχιτεκτονικού έργου του τμήματος αυτεπιστασίας κοινόχρηστων χώρων και κτιρίων του Δήμου, προχώρησαν σε αντικατάσταση τμήματος  και προέκτασης της σκηνής στο Ρωμαϊκό Ωδείο της Πάτρας με φόντο την παράσταση «Ελευθερία, ο ύμνος των Ελλήνων» που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 24 και 25 Ιουνίου.

Παράλληλα, για τις ανάγκες της οπερέτας «Ο Βαφτιστικός» με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ που θα πραγματοποιηθεί στο κάστρο του Ρίου στις 5 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε αυτοψία με την συμμετοχή της προέδρου του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνας Γεροπαναγιώτη, του προϊσταμένου τμήματος ηχογραφήσεων μουσικών συνόλων της ΕΡΤ Μιχάλη Συγλέτου και εκπροσώπου της Αρχαιολογικής υπηρεσίας.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7669 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

  

ΤΟ «ΤΕΤΑΡΤΟ» ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

 

Back to Top