Τέταρτο

Πάτρα: «Χριστούγεννα είναι…» – Εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου


Με την πραγματοποίηση μουσικοχορευτικής παράστασης στην πλατεία Γεωργίου, που περιλάμβανε χορούς, τραγούδια και μουσική, με εορταστικό χαρακτήρα, τα οποία αποδόθηκαν  από το χορευτικό, την ορχήστρα και την χορωδία του, συνεχίστηκαν το βράδυ της Τετάρτης 22 Δεκεμβρίου, οι εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων.

Στο πλαίσιο της παράστασης παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά και οι πέντε νυφικές φορεσιές της Σκοπέλου (Στόφες), που παραδόθηκαν στο Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων πριν από λίγες ημέρες.

Παράλληλα, στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας πραγματοποιήθηκε παράσταση θεάτρου Σκιών  με τίτλο, «Ο Καλικάντζαρος που δεν ήθελε να είναι καλικάντζαρος», από τον Καραγκιοζοπάιχτη Χρήστο Καλπουζάνη.

Για την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου:

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου – «Το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Καραγκιόζη»
Εργατικό Κέντρο Πάτρας– ώρα: 18:00 | Είσοδος Ελεύθερη


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 10161 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top