Τέταρτο
58 Προβολές

Πάτρα: «Δεν είμαστε κουραμπιέδες!» σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων
Το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας παρουσιάζει την stand-up κωμωδία «Δεν είμαστε κουραμπιέδες!» σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις στις 2 & 3 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων.

Τρεις ηθοποιοί επί σκηνής αφηγούνται ιστορίες πασχίζοντας να ψυχαγωγήσουν τους θεατές και να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους σε μια εποχή που η Τέχνη απαξιώνεται και θεωρείται περιττή πολυτέλεια. Οι ηθοποιοί, μαζί με το κοινό, ανακαλύπτουν τη χαρά της δημιουργίας, το παράλογο και την ποίηση που παρεισφρέουν στην καθημερινότητα, τις μικρές, θριαμβευτικές νίκες της ζωής έναντι του θανάτου.

Η δραματουργία της παράστασης «Δεν είμαστε κουραμπιέδες!» είναι εμπνευσμένη από τα κείμενα του Ρώσου συγγραφέα Δανιήλ Χαρμς, ενός από τους πιο αξιοσημείωτους εκπροσώπους της Ρωσικής Πρωτοπορίας. Η παράσταση παρουσιάστηκε πρώτη φορά το καλοκαίρι 2020 στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας στην ενότητα «Βήμα στους καλλιτέχνες της πόλης».


Συντελεστές

Σκηνοθεσία – Κείμενο: Τσέζαρις Γκραουζίνις

Σκηνικό– Κοστούμια- Μακιγιάζ: Κωνσταντίνος Χριστόπουλος

Πρωτότυπο Μουσική – Ρυθμική Διδασκαλία: Χάρης Πεγιάζης

Βοηθός Σκηνοθέτη -Συνεργάτις Δραματουργός: Μαρία Λάτα

Παίζουν οι ηθοποιοί: Ελένη Γεωργακοπούλου, Μαρία Λάτα, Μάρκος Γέττος

 

Πληροφορίες

Δημοτικό Θέατρο Απόλλων, Πλ. Γεωρ. Α 31

Παραστάσεις: Δευτέρα 2 & Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020 στις 21:00

Εισιτήρια: www.ticketservices.gr

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 8 ευρώ, Ανέργων και δικαιούχων ΚΕΑ  5 ευρώ

Τηλέφωνο πληροφοριών: 2610273613

www.dipethepatras.gr

Η παρακολούθηση των θεατρικών παραστάσεων  θα γίνεται με πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό. Η χρήση μάσκας τόσο κατά την αναμονή όσο και κατά την διάρκεια της παράστασης στο θέατρο είναι υποχρεωτική.

Λόγω των μέτρων, ο αριθμός των ατόμων που επιτρέπεται να παρακολουθήσουν την κάθε παράσταση  είναι περιορισμένος. Έτσι, θα πρέπει ο θεατής να προαγοράσει τη θέση του ηλεκτρονικά  για να μην παρατηρείται συνωστισμός στο ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου Απόλλων.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 6159 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top