Τέταρτο

Πάτρα: Δεντροφύτευση στο Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου στο πλαίσιο της ενότητας «Δες το Σφαιρικά!»


Το Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Πατρέων, στο πλαίσιο της ενότητας «Δες το Σφαιρικά!» προχώρησε μαζί με τη βοήθεια μαθητών της πόλης σε δεντροφύτευση 30 δέντρων υπό τις οδηγίες του γεωπόνου του Πάρκου, Χρήστου Τσόκου.

Στο πάρκο πλέον φιλοξενείται δεντροκομείο το οποίο περιλαμβάνει μηλιές, αχλαδιές, βερικοκιές, λεμονιές, πορτοκαλιές, κίτρο κ.ά.

Οι μαθητές παράλληλα με τη διαδικασία της δεντροφύτευσης έμαθαν όλα όσα χρειάζονται για την καλλιέργεια και τη φροντίδα των δέντρων και των φυτών. Έτσι, το δεντροκομείο «υιοθετείται» από τα σχολεία της πόλης τα οποία θα μπορούν -και εκτός του σχολικού ωραρίου- να βρίσκονται στο χώρο και να περιποιούνται τις νέες τους δεντροκαλλιέργειες.

Στο πλαίσιο της παραπάνω δράσης θα ακολουθήσει τις επόμενες μέρες φύτευση αρωματικών φυτών καθώς και σποροφύτευση.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7463 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

ΤΟ «ΤΕΤΑΡΤΟ» ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

 

Back to Top