Τέταρτο

Πάτρα: «Δες το σφαιρικά» – Παράταση για την Εβδομάδα Περιβάλλοντος


Μετά τη μεγάλη συμμετοχή των σχολείων στην Εβδομάδα Περιβάλλοντος – «Δες το Σφαιρικά», αποφασίστηκε η παράτασή της έως την Πέμπτη 17 Ιουνίου.

Όπως αναφέρεται:

Μεγάλη υπήρξε η συμμετοχή των σχολείων της περιοχής μας στην Εβδομάδα Περιβάλλοντος – «Δες το Σφαιρικά» που διοργάνωσε το Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων του Δήμου Πατρέων. Η προσπάθεια συγκρότησης ενός πλήρους, διαδραστικού, επιμορφωτικού και ψυχαγωγικού εκπαιδευτικού προγράμματος ικανοποίησε διδακτικό προσωπικό και μαθητές, με αποτέλεσμα να είναι πολλά ακόμη τα σχολεία που ήθελαν να δηλώσουν συμμετοχή.

Έτσι, οι εκδηλώσεις παρατείνονται έως την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021 με καινούργιες δραστηριότητες και συνεργασίες, όπως το Τμήμα Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, το Κέντρο Ελληνικής Νοηματικής και την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας.

Συντελεστές:

Υπεύθυνος διοργάνωσης: Γιώργος Μαγιάκης
Σχεδιασμός αφίσας: Χαρά Κωστοπούλου
Κατασκευές υπαίθριου χώρου: Καρναβαλικό Συνεργείο
Διακόσμηση υπαίθριου χώρου: Γιώργος Μαγιάκης – Ιωάννης Κοψίνης
Γραμματεία: Παναγιώτα Φουράκη
Τεχνική Υποστήριξη: Γιώργος Καράμπελας, Λευτέρης Γιάννης
Προσωπικό Ασφαλείας – Υγειονομικών μέτρων: Κατερίνα Καραβιώτη
σε συνεργασία με την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση των Διευθύνσεων
Α/Θμιας: Ελένη Αντωνακοπούλου Β/Θμιας: Ιωάννα Παπαϊωάννου.

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7670 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

   

Back to Top