Τέταρτο

Πάτρα: Διενέργεια Rapid τεστ Covid-19 στην πλατεία ΓεωργίουΟ Δήμος Πατρέων σε συνεργασία  με τον ΕΟΔΥ, την 6η ΥΠΕ και το Κ.Υ. Βόρειου Τομέα, διενήργησαν την Τετάρτη 3 Μαρτίου, στην πλατεία Γεωργίου, νέα μαζικά rapid τεστ για covid-19, στους δημότες που ήθελαν να εξεταστούν.

Έγιναν συνολικά 257 τεστ και βρέθηκαν τρία (3) θετικά.

Η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας, Βίβιαν Σαμούρη που ήταν παρούσα στην διαδικασία διεξαγωγής των τεστ, σε δήλωσή της τόνισε:

«Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη καμπή της πανδημίας. Τα νοσοκομεία πιέζονται και εμείς εδώ ως Δήμος πιέζουμε να γίνονται συνεχείς ιχνηλατήσεις στον πληθυσμό για να έχουμε εικόνα της διασποράς του κορονοϊού για να λαμβάνονται έγκαιρα τα μέτρα πρόληψης που απαιτούνται. Οι ιχνηλατήσεις πρέπει να γίνονται όσο το δυνατόν πιο συχνά αλλά αυτό από μόνο του δεν αρκεί. Η κυβέρνηση οφείλει να πάρει ουσιαστικά μέτρα με προσλήψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στα  δημόσια νοσοκομεία, με νέες κλινικές ΜΕΘ, με μαζικούς εμβολιασμούς, με το άνοιγμα και την λειτουργία στην Πάτρα του Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος και ό,τι άλλο είναι αναγκαίο για να προστατευθεί η υγεία του λαού».

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7052 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES


Back to Top