Τέταρτο

Πάτρα: Διενέργεια Rapid τεστ Covid-19 στην πλατεία ΓεωργίουΤην Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, στην πλατεία Γεωργίου ο Δήμος Πατρέων σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, την 6η ΥΠΕ και το Κ.Υ. Βόρειου Τομέα, διενήργησαν μαζικά rapid τεστ για τον covid-19, στους δημότες που ήθελαν να εξεταστούν.

Έγιναν συνολικά 232 τεστ και από αυτά βρέθηκε μόνο ένα (1) θετικό.

Η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας Βίβιαν Σαμούρη σε δήλωσή της είπε:

«Αναμένοντας την κορύφωση του τρίτου κύματος της πανδημίας πραγματοποιούμε rapid τεστ, σε συνεργασία με την 6η ΥΠΕ, τον ΕΟΔΥ, του Κέντρο Υγείας Βόρειου Τομέα Πατρών. Από τα τεστ αυτά θα δούμε την εικόνα της στιγμής και οι επιστήμονες θα βγάλουν τα συμπεράσματά τους. Έχουμε πει ότι για να βλέπουμε την διασπορά του κορονοϊού στην Πάτρα, τα τεστ πρέπει να είναι επαναλαμβανόμενα.

Τονίζουμε, για μια ακόμη φορά, ότι rapid τεστ από μόνα τους δεν αρκούν,  πρέπει να θωρακιστεί το υγειονομικό μας σύστημα και να ενισχυθούν τα νοσοκομεία μας με προσλήψεις μόνιμου υγειονομικού προσωπικού, δημιουργία νέων ΜΕΘ, εμβόλια, φάρμακα και όλο το απαραίτητο υγειονομικό υλικό και να επαναλειτουργήσει το νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος της πόλη μας».

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7052 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES


Back to Top