tetartopress

Πάτρα: Ποδηλατάδα Μεταμφιεσμένων το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου


Μια ξεχωριστή εκδήλωση που αναμένεται να αφήσει μια χαρακτηριστική αποκριάτικη πινελιά και να δημιουργήσει καρναβαλική ατμόσφαιρα, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου από τις 12.00 έως τις 14.00 με τη διοργανωτική φροντίδα της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας και τη συνεργασία του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών. Πρόκειται για μια ιδέα της Κριτικής Επιτροπής του Πατρινού Καρναβαλιού, που θα μεταφέρει αύρα αισιοδοξίας και χαράς στην πόλη.

Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν είναι Πλατεία Υψηλών Αλωνίων – Σισσίνη – Γούναρη – Κορίνθου – Κιλκίς – Κωνσταντινουπόλεως – Μαιζώνος – Πλατεία Γεωργίου Α΄.

Οι συμμετέχοντες πρέπει απαραίτητα να είναι μεταμφιεσμένοι, να χρησιμοποιούν μόνο ποδήλατα (όχι πατίνια) και να τα στολίσουν αποκριάτικα.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει μέχρι την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου και ώρα 23.59 να συμπληρώσουν την ειδική Online αίτηση συμμετοχής στο επίσημο site του Πατρινού Καρναβαλιού www.carnivalpatras.gr, δηλώνοντας τη συμμετοχή τους σε μια από τις ακόλουθες κατηγορίες:

1.Παιδιά 6-12 ετών (απαραίτητη η συνοδεία κάθε παιδιού από ενήλικα)

2. Έφηβοι 13-17 ετών

3. Ενήλικες.

*Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να λάβουν μέρος οι ενδιαφερόμενοι στη δράση.

Στα σημεία συνάντησης στα Υψηλά Αλώνια οι συμμετέχοντες πρέπει να προσέρχονται από τις 10.00 έως τις 11.30. Θα πραγματοποιηθούν όλοι οι προβλεπόμενοι έλεγχοι και στην εκδήλωση θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Σημειώνεται ότι οι συμμετέχοντες είναι υπεύθυνοι για την ατομική ασφάλειά τους και τον εξοπλισμό τους και καμία ευθύνη δεν φέρουν οι διοργανωτές.

Για πληροφορίες: Βάσω Κουράτου, τηλ. 2610-361754.

Καθ΄ όλη τη διαδρομή της ποδηλατάδας θα περιοδεύει το Μουσικό Άρμα παίζοντας μουσική και καρναβαλικά τραγούδια, ενώ στην κατάληξη στην πλατεία Γεωργίου Α΄ οι σοκολατορίχτες θα μοιράζουν σοκολάτες και θα υπάρχουν νερά για να γλυκάνουν και να ξεδιψάσουν τους καρναβαλικούς ποδηλάτες.

Μεταμφιεσθείτε, στολίστε καρναβαλικά τα ποδήλατά σας, επιστρατεύστε κέφι και χαρούμενη διάθεση. Αναλάβατε δράση επί ποδηλατικών τροχών με γνήσιο καρναβαλικό πνεύμα συμμετέχοντας στην Ποδηλατάδα μεταμφιεσμένων στους δρόμους της Πάτρας.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
1822-1895 Από τον Λουί στον Παστέρ

Πάτρα: «1822-1895 Από τον Λουί στον Παστέρ» – Έκθεση στο Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας

Περιοδική Έκθεση με τίτλο «1822-1895 Από τον Λουί στον Παστέρ» διοργανώνεται από το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών ...
12 Χρόνια Τέχνη κι Ελευθερία στο Εμπρός

12 Χρόνια Τέχνη κι Ελευθερία στο Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο Εμπρός

20-26 Φεβρουαρίου 2024. Εβδομάδα υπεράσπισης του Ελεύθερου Αυτοδιαχειριζόμενου Θεάτρου Εμπρός. Αναλυτικά το κάλεσμα: Όλες και όλοι εμείς οι καλλιτέχνες ακτιβιστές και ...
«Πλάνο 75» της Τσι Χαγιακάουα - Πόσο απέχει η δυστοπία της εθελοντικής ευθανασίας για τους ηλικιωμένους;

«Πλάνο 75» της Τσι Χαγιακάουα – Πόσο απέχει η δυστοπία της εθελοντικής ευθανασίας για τους ηλικιωμένους;

«Πλάνο 75» (Plan 75). Σκηνοθεσία: Τσι Χαγιακάουα. Πρωταγωνιστούν: Τσιέκο Μπάισο, Χαγιάτο Ισομούρα, Στεφανί Αριάν, Γιουούμι Καγουάι. Ιαπωνία, 2022. Ο Τάρο ...
«Η απαγωγή της Τασούλας» - Παράσταση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πάτρας

Πάτρα: «Η απαγωγή της Τασούλας» – Παράσταση του Καρναβαλικού Κομιτάτου

Μια σειρά παραστάσεων με το θεατρικό «Η απαγωγή της Τασούλας», θα πραγματοποιήσει το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πάτρας, στο Θέατρο Επίκεντρο+ από ...

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 13748 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top