Τέταρτο
660 Προβολές

Πάτρα: Δηλώσεις συμμετοχής καρναβαλικών πληρωμάτων


Advertisement


Η ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας με αφορμή αφενός την μη υλοποίηση ανοικτών μαζικών δράσεων λόγω πανδημίας και αφετέρου την έναρξη λειτουργίας της προβολής του Πατρινού Καρναβαλιού στο χώρο των Παλιών Σφαγείων, προχωρά στη λεπτομερή καταγραφή των πληρωμάτων που θα συμμετέχουν στο Πατρινό Καρναβάλι τόσο στο παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού, όσο και στις παρελάσεις.

Στόχος είναι η επικαιροποίηση του Μητρώου Πληρωμάτων και στη συνέχεια σε συνεργασία με τη Γνωμοδοτική Επιτροπή και τους εκπροσώπους του κάθε πληρώματος ο εμπλουτισμός του αρχείου.

Advertisement

Όπως αναφέρεται:

Με την ηλεκτρονική οργάνωση των πληρωμάτων στοχεύουμε στο να οδηγηθούμε από κοινού στην σωστότερη επίλυση προβλημάτων που αφορούν στη στέγαση των πληρωμάτων που κατασκευάζουν καρναβαλικά άρματα και στην εκπροσώπηση τους στις σχετικές με το καρναβάλι επιτροπές.

Η δημοτική Αρχή επειδή θεωρεί ότι το Καρναβάλι είναι θεσμός που αυθόρμητα λειτουργεί, δημιουργεί και εκφράζεται και ότι ο Δήμος είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για τον τρόπο διοργάνωσης των εκδηλώσεων προχωρά στην υγιή και σε σταθερές βάσεις συνεργασία με όλα τα πληρώματα, χωρίς αποκλεισμούς.

Θεσμοί όπως το Καρναβάλι μας απαιτούν ενεργή, υπεύθυνη και δημιουργική κοινωνία.

Τα πληρώματα παλιά και νέα δηλώνουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την αίτηση τους στο www.carnivalpatras.gr  

 

Advertisement

Advertisement

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

Advertisement

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 6766 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Advertisement

Back to Top