Τέταρτο

93 Προβολές

Πάτρα: Δημιουργικές ζωγραφιές στο Περί Σκιών με θέμα «Ο Καραγκιόζης μένει σπίτι …»Δραστηριότητες και Ζωγραφική από το Περί Σκιών για να απασχοληθούν, να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν τα παιδιά από το σπίτι.

Επειδή τα παιδιά μας είναι πάντα δημιουργικά, δραστήρια, έχουν έμπνευση και φαντασία ακόμη κι όταν είναι συνέχεια στο σπίτι και επειδή αγαπάνε τον λαϊκό ήρωα του θεάτρου σκιών, το «Περί Σκιών» δίνει τη δυνατότητα σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο, να εμπνευστούν και να ζωγραφίσουν τις δημιουργίες τους με θέμα «Ο Καραγκιόζης μένει σπίτι».

Στείλτε τη/τις ζωγραφιά/ζωγραφιές του παιδιού σας μέχρι την Τρίτη 31 Μαρτίου 2020 και ώρα 11:59 μ.μ. μέσω messenger στο Περί Σκιών ή στο Χρήστος Πατρινός, με e-mail στο [email protected] ή εναλλακτικά στην ταχυδρομική διεύθυνση Περί Σκιών, Νόρμαν 20, Άγιος Διονύσιος Τ.Κ 26223 Πάτρα.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν από ένα ενθύμιο για την αξιόλογη προσπάθειά τους, ενώ οι τρεις (3) επικρατέστερες θα κερδίσουν από μια χειροποίητη φιγούρα.

Από τη Δευτέρα 23/03/2020 στο κανάλι Περί Σκιών στο youtube θα αναρτώνται παραστάσεις Καραγκιόζη που έχουν πραγματοποιηθεί ανά την Ελλάδα και ολιγόλεπτα στιγμιότυπα με το παραδοσιακό θέατρο σκιών του Χρήστου Πατρινού χαρίζοντας γέλιο, κέφι, χαρά για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νεότεροι την λαϊκή τέχνη.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5152 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top