Τέταρτο

Πάτρα: Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση του έργου της δημιουργίας νέας οδού για την πρόσβαση στο Παναχαϊκό Όρος


Πρόσβαση στο Παναχαϊκό όρος θα έχουν οι επισκέπτες του, μέσω νέας ασφαλτοστρωμένης οδού που θα κατασκευάσει ο Δήμος Πατρέων και η οποία θα ξεκινά από την Ζάστοβα μέχρι την Κοκκινόβρυση. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου το έργο εντάχθηκε στο Πρόγραμμα «Φιλόδημος» και εγκρίθηκε 1.712.000 ευρώ χρηματοδότηση.

«Ο στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι πέραν της Aνάπλασης του παραλιακού μετώπου της Πάτρας, να αναδειχθεί και το Παναχαϊκό όρος. Οι Πατρινοί να έχουν ασφαλή και σύγχρονη πρόσβαση σε μεγάλο υψόμετρο για την αναψυχή τους, ενώ ταυτόχρονα να εξυπηρετούνται και πολλοί αγροτοκτηνοτρόφοι της περιοχής. Το Παναχαϊκό παρά το ότι απέχει ελάχιστα από την πόλη, μέχρι τώρα η οδική πρόσβαση σε αυτό είναι δύσκολη. Η μελέτη του έργου έγινε από την Διεύθυνση Έργων Υποδομής του Δήμου. Η Δημοτική Αρχή εκφράζει και πάλι δημόσια τις ευχαριστίες της προς τους εργαζόμενους για την όλη τους προσπάθεια».

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7463 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

ΤΟ «ΤΕΤΑΡΤΟ» ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

 

Back to Top