Τέταρτο

Πάτρα: Εκπαιδευτικό σεμινάριο παραγωγής αναμνηστικών (3d Souvenir) στο πλαίσιο του έργου SPARC


Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας (ΠΔΕ), ως εταίρος του ευρωπαϊκού έργου «SPARC – Creativity Hubs for Sustainable DeveloPment through the VALorization of Cultural Heritage Assets / Δημιουργικά Κέντρα για βιώσιμη ανάπτυξη μέσω της αξιοποίησης των πλεονεκτημάτων της πολιτιστικής κληρονομιάς», υλοποιεί το θεματικό εκπαιδευτικό σεμινάριο Παραγωγής αναμνηστικών (3d Souvenir) που θα πραγματοποιηθεί από τις 18.9.2020 έως 23.9.2020, από τις 15.00 έως τις 21.00, διάρκειας 30 ωρών (6 ώρες τη μέρα) στο ξενοδοχείο «City loft Boutique Hotel», Βαλτετσίου 6, στην Πάτρα.

Στο θεματικό εκπαιδευτικό σεμινάριο, οι συμμετέχοντες θα μάθουν διάφορες τεχνικές όλης της παραγωγικής διαδικασίας και κατασκευής σουβενίρ.

Η θεματολογία θα είναι η εξής:
– Laser Cutting
– Σύγχρονο Design και Προώθηση
– Παραγωγή και Marketing

Θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον Covid19. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και θα γίνει επιλογή 20 ατόμων. Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Οι αιτήσεις συμμετοχής γίνονται στον παρακάτω σύνδεσμο.

Πληροφορίες:
Καραμάνη Ζωή
T. 6981794050, (ώρες γραφείου: 9.00-17.00)
E. [email protected]

 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 7863 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top