Τέταρτο

66 Προβολές

Πάτρα: Έναρξη των θερινών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για παιδιά στην Πλαζ ΑγυιάςΗ Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων και το Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων, ανακοινώνουν την έναρξη των Θερινών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων για Παιδιά στην Πλαζ Αγυιάς. Τα Θερινά Εκπαιδευτικά Προγράμματα θα λάβουν χώρα σε 5 εβδομαδιαίες περιόδους ξεκινώντας από τη Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020 έως την Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020 και απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 7 έως 12 ετών.

Το ωρολόγιο πρόγραμμα ξεκινά με την προσέλευση των παιδιών στον οργανωμένο χώρο στην Πλαζ στις 8:00 η ώρα, και στη συνέχεια ακολουθούν οι κεντρικές δράσεις από τις 9:00 έως 13:00. Τέλος, από 13:30 έως 14:00 ακολουθεί η ώρα αποχώρησης των παιδιών από το Πάρκο.

Οι κεντρικές δράσεις υλοποιούνται από δομές του Δήμου, όπως ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ, Εικαστικό Εργαστήρι, Δημοτικό Ωδείο, Χορευτικό Τμήμα, Κοινωνικό Οργανισμό, Τμήμα Περιβάλλοντος & Ενέργειας, Τμήμα Άθλησης καθώς και από εθελοντικούς φορείς όπως, Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ρίου «ΙΑΣΩΝ», Σύνδεσμο Ελλήνων Ορειβατών «ΩΛΕΝΟΣ», Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών κ.α.

Κατά τη διάρκεια των Θερινών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων, θα παρέχεται στα παιδιά πρωινό, δεκατιανό και μεσημεριανό φαγητό.

Για δηλώσεις συμμετοχής:

Οι ενδιαφερόμενοι απαιτείται να συμπληρώσουν και τα τρία (3) έντυπα που είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Δήμου Πατρέων και να τα υποβάλλουν ηλεκτρονικά στην διεύθυνση [email protected] ή να τα προσκομίσουν στην Γραμματεία του Πάρκου Εκπαιδευτικών Δράσεων στην Πλαζ Αγυιάς (8:00 – 13:00).

Καμία αίτηση δεν γίνεται δεκτή χωρίς βεβαίωση γιατρού.

Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων ανά εβδομαδιαία περίοδο είναι 60 παιδιά. Για την πρώτη (1η) περίοδο, καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι το Σάββατο 11 Ιουλίου 2020, ώρα 11:00. Εφόσον οι αιτήσεις υπερβούν τον αριθμό των 60 παιδιών, αμέσως μετά τη λήξη θα ακολουθήσει η διαδικασία της κλήρωσης στο γραφείο του Πάρκου Εκπαιδευτικών Δράσεων. Η Γραμματεία θα δέχεται αιτήσεις και το Σάββατο 11 Ιουλίου 2020 από τις 8:00 το πρωί.

Για τις υπόλοιπες περιόδους (2η, 3η, 4η, 5η), καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η Παρασκευή 17 Ιουλίου, ώρα 11:00 π.μ. Εφόσον οι αιτήσεις υπερβούν τον αριθμό των 60 παιδιών ανά περίοδο, αμέσως μετά τη λήξη θα ακολουθήσει η διαδικασία της κλήρωσης στο γραφείο του Πάρκου Εκπαιδευτικών Δράσεων.

Για πληροφορίες: 2610436652, υπεύθυνη Γιώτα Φουράκη.

Τα τρία έντυπα που χρειάζεται να συμπληρωθούν για τη δήλωση συμμετοχής, μπορείτε να τα βρείτε και εδώ:

ΕΝΤΥΠΟ 1 – ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ 2 – ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΓΕΙΑΣ

ΕΝΤΥΠΟ 3 – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΘΕΡΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5531 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top