Τέταρτο

131 Προβολές

Πάτρα: Ένας χρόνος Θάλασσα και είκοσι “Στίχοιμα”20 χρόνια την ίδρυση του, το Αθηναϊκό συγκρότημα γιορτάζει τις δυο δεκαετίες μουσικής και συναυλιακής παρουσίας του και έναν χρόνο από την κυκλοφορία του τελευταίου τους δίσκου με τίτλο «Θάλασσα».

Οι “Στίχοιμα” ιδρύθηκαν το 1999. Εκείνο το βραδύ που ένα εφηβικό όνειρο πήρε σάρκα και οστά κανείς δεν είχε στο νου του πόσο μακρινό ταξίδι θα εξελίσσονταν το συγκεκριμένο για τα μέλη του συγκροτήματος. Με 5 δίσκους παρακαταθήκη και εκατοντάδες συναυλίες στο ενεργητικό τους οι “Στίχοιμα” στις 17 Ιανουαρίου γιορτάζουν τα 20 χρόνια τους στο Ghetto (Ευμήλου 8, Πάτρα), με παλαιά και νεότερα τραγούδια που αγαπήθηκαν από τον κόσμο.

Δισκογραφία:
2003-Πτωση των αγγέλων
2004-4εις δαίμονες
2006- Γεράκι στο χώμα
2012-Μηχανες
2018-Θαλασσα


Τιμές εισιτηρίων
Προπώληση: 10€

Σημεία προπώλησης: Discover Bookstore | Citrus | Fifty Fifty Boardshop | Ουλαλούμ

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, 20:00

Ghetto (Ευμήλου 8, Πάτρα)

Πληροφορίες: facebook event

Διοργάνωση: GG Events


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5526 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top