Τέταρτο

39 Προβολές

Πάτρα: Ενημέρωση – συζήτηση με αγωνιστές από τη Μυτιλήνη, για τα πρόσφατα γεγονότα στη ΜόριαΤην Τετάρτη 19 Φλεβάρη στις 7:00 μ.μ. στην Κατάληψη Παραρτήματος (Κορίνθου & Αράτου) η Ανοιχτή Συνέλευση Αναρχικών Πάτρας πραγματοποιεί εκδήλωση (θεματικό καφενείο) στο οποίο θα υπάρξει τηλεφωνική ενημέρωση από αγωνιστές στη Μυτιλήνη για τα πρόσφατα γεγονότα στη Μόρια. Θα πραγματοποιηθεί επίσης συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, για τους/ις μετανάστες/τριες στο χώρο Γαλαξίας στην Ερμιονίδα.

Τα είδη όπου συλλέγονται:
– πάνες για παιδιά έως 4 ετών
– γάλα σε σκόνη για μωρά
– ρούχα
– γάλα εβαπορέ

 

Σχετικά με το θεματικό καφενείο

Κείμενο – παρουσίαση του θεματικού καφενείου της Ανοιχτής Συνέλευσης Αναρχικών Πάτρας:

Στα πλαίσια του να προάγουμε την αυτοοργάνωση και την ψυχαγωγία που δε διαμεσολαβείται από το χρήμα, το εμπόρευμα και το κέρδος, οργανώνουμε αυτή τη δομή θεματικών εκδηλώσεων με παράλληλη λειτουργία καφενείου στο Παράρτημα. Κάποιες από τις θεματικές των εκδηλώσεων θα αντλούνται από τις συζητήσεις που προκύπτουν στη συνέλευση και θα ανοίγονται στον κόσμο με ποικίλους τρόπους.

Αντιλαμβανόμαστε τις αντιιεραρχικές και αυτοοργανωμένες διαδικασίες ως αναπόσπαστο κομμάτι του αγώνα επιτακτικότερα δε στους καιρούς που ζούμε. Έτσι προπαγανδίζουμε τις ιδέες μας και μέσω των εκδηλώσεων αυτών που τις θεωρούμε ένα από τα εργαλεία μας.

Με αυτή την διαδικασία εναντιωνόμαστε στην αντίληψη της μαζικής και τυποποιημένης διασκέδασης που αναπαράγεται από τις κυρίαρχες νόρμες, στην εμπορευματοποίηση των πάντων και την αλλοτρίωση του ανθρώπου.

Επιλέγουμε στους κινηματικούς χώρους που δρούμε να προωθούμε ιδέες που εχθρεύονται την σαπίλα και τον κανιβαλισμό αυτού του κόσμου. Δομώντας σχέσεις που βασίζονται στον αλληλοσεβασμό, την αλληλεγγύη, τη συντροφικότητα και την ισότητα.

Τα έσοδα του καφενείου θα διατίθενται για κινηματικούς σκοπούς.

Ανοιχτή Συνέλευση Αναρχικών Πάτρας,
Κάθε Δευτέρα στις 19.00 στο Παράρτημα (Κορίνθου & Αράτου).
asapatras.espivblogs.net | [email protected]


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
Σχετικά με τον αρθρογράφο:
Έχει γράψει 4814 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι ένα διαδικτυακό περιοδικό που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top