Τέταρτο

75 Προβολές

Πάτρα: Ενημερωτική εκδήλωση για την καταστροφική λεηλασία των Αγράφων και τη δίωξη 4 αγωνιστώνΤην Πέμπτη 2 Ιουλίου στις 20:30 στην Πάτρα (σκάλες Πατρέως) θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ενημέρωσης για τον αγώνα ενάντια στην καταστροφική λεηλασία των Αγράφων με την εκχώρησή τους για την εγκατάσταση βιομηχανικών αιολικών πάρκων και τις διώξεις σε βάρος 4 αγωνιστών.

Να θυμίσουμε πως οι 4 αγωνιστές δικάζονται στις 10 Ιούλη στα Δικαστήρια Καρδίτσας για την κινητοποίηση στο δημαρχείο της πόλης και το μπλοκάρισμα της οικονομικής επιτροπής της 22ας Αυγούστου 2019 που θα επικύρωνε τη δημοπρασία δημοτικών δασικών τεμαχίων στους επενδυτές για τη μεταφορά ρεύματος και την έναρξη εργασιών εγκατάστασης γιγαντιαίων αιολοικών βιομηχανικών μονάδων στα Άγραφα.

Στην εκδήλωση, που διοργανώνει η αναρχική ομάδα «δυσήνιος ίππος» θα γίνει προβολή του ντοκιμαντέρ «Είμαστε ο Άνεμος» με θέμα τις επιπτώσεις των αιολικών πάρκων στο Μεξικό. Θα ακολουθήσει μπαρ οικονομικής ενίσχυσης για τα δικαστικά έξοδα.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η αναρχική ομάδα «δυσήνιος ίππος»: Στηρίζουμε την Πανελλαδική Κινητοποίηση ενάντια στην καταστροφή των Αγράφων την Κυριακή 5 Ιούλη.

Περισσότερες πληροφορίες για την Πανελλαδική Κινητοποίηση μπορείτε να βρείτε εδώ.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5531 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top