Τέταρτο

Πάτρα: Έως τις 6 Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για το 57ο Παιχνίδι Κρυμμένου Θησαυρού


Λίγες μέρες έχουν απομείνει για να δηλώσουν τα πληρώματα τις συμμετοχές τους για το 57ο Παιχνίδι Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού που διοργανώνει η ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας αφού έως την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 23:59 μπορούν να κάνουν τις αιτήσεις τους μόνο ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Πατρινού Καρναβαλιού carnivalpatras.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους ανατρέχοντας στο πλαίσιο Online Αιτήσεις που βρίσκεται πάνω δεξιά στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας. Μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο σύστημα συμπλήρωσης αίτησης συμμετοχής για τη συμπλήρωση των σχετικών δικαιολογητικών μέσω του link: online.carnivalpatras.gr Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2610-361750 (Σοφία Μαραχώρη).

Τα παιχνίδια πλατείας θα φιλοξενηθούν για πρώτη φορά στο σπίτι του Καρνάβαλου, στα Παλαιά Σφαγεία. Οι παίχτες των παιχνιδιών χωρίς σύνορα θα σφυρίξουν … την εκκίνηση. Παράλληλα γρίφοι και κυνήγι περιμένουν τους κυνηγούς και αυτή τη χρονιά σε ένα παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί με απόλυτο σεβασμό στα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Όπως αναλυτικά αναφέρει η ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας: Πενήντα επτά χρόνια ζωής μετρά το ιστορικό παιχνίδι, διοργάνωση άρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία και την εξέλιξη του Πατρινού Καρναβαλιού.

Το 1966 ήταν χρονιά ορόσημο για το Καρναβάλι μας. Τότε γεννήθηκε το παιχνίδι που έμελλε να αλλάξει την «κατάσταση των πραγμάτων» και να απογειώσει τον θεσμό προσφέροντας πλήθος συγκινήσεων, εκπλήξεων και αξέχαστων σκηνών ζωής και διασκέδασης σε συμμετέχοντες και θεατές-φίλους του Πατρινού Καρναβαλιού.

Μέχρι τότε το Πατρινό Καρναβάλι περιοριζόταν στην παρέλαση σατιρικών αρμάτων του Δήμου Πατρέων, σε παρελάσεις μασκαρατών, μουσικών σχημάτων και σε ιδιωτικούς ή δημόσιους χορούς. Η ενεργός συμμετοχή των Πατρινών στα δρώμενα του καρναβαλιού ήταν πάντοτε η κινητήριος δύναμή του.

«Ντυθείτε» με κέφι, χαρά, δημιουργική διάθεση, να είστε σε καρναβαλική ετοιμότητα και αφεθείτε στη αναλλοίωτη γοητεία του παιχνιδιού. Πριν ωστόσο και μέχρι την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου δηλώστε τη συμμετοχή σας.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 9953 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top