Τέταρτο
17 Προβολές

Πάτρα: Εργαστήρια για γονείς και παιδιά 4 – 7 ετών στην κίνηση «Πρόταση»
Φέτος, (2020-2021), η κίνηση «Πρόταση» και η ομάδα Εθελοντών Εμψυχωτών, επιστρέφουν «ασφαλώς» στην εποχή του κορωνοϊού, με προσαρμοσμένα στις νέες συνθήκες αλλά και ανανεωμένα εργαστήρια  παιδιών 4 – 7 ετών μαζί με τους γονείς τους (ένας από τους δύο).

Όπως αναφέρουν:

Η πίστη μας στο ότι είμαστε φτιαγμένοι για να δίνουμε και να δινόμαστε, φτιαγμένοι για να επικοινωνούμε τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας, και με σημείο αναφοράς μας το «κράτα με να σε κρατώ», επιδιώκουμε να προσφέρουμε, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, σε εσάς και στα παιδιά σας, δημιουργικό χρόνο παρέα, να έρθετε πιο κοντά και να γευτείτε την έννοια του «Μαζί» που συντελεί με ποικίλους τρόπους στην ενδυνάμωση της προσωπικότητας του  παιδιού, αλλά γεμίζει και τα δικά σας ψυχικά αποθέματα ως γονείς σε ένα περιβάλλον ασφαλές και χαλαρό.

Σας καλούμε να μας συνοδεύσετε σε ένα νέο ταξίδι παιχνιδιού, χρωμάτων, συζητήσεων, παραμυθιών, αλληλεπίδρασης, επικοινωνίας συναισθημάτων και σκέψεων, ώστε να κατανοήσουμε τις ανάγκες μας, να συνδεθούμε με τις επιθυμίες μας για να αναπτύξουμε την ανθεκτικότητα και την ενδυνάμωση απέναντι σε ότι μας ταλαιπωρεί. Τα εργαστήρια θα πραγματοποιούνται στον χώρο της κίνησης «Πρόταση» (Σαρανταπόρου 20, Πάτρα), 17:00 – 19:00 και ημέρα Σάββατο στις παρακάτω ημερομηνίες: 31/10/2020, 14/11/2020, 12/12/2020, 16/01/2021, 20/02/2021, 20/03/2021, 17/04/2021, 22/05/2021

Για την εγγραφή σας, είναι απαραίτητο να στείλετε e-mail στη διεύθυνση [email protected], στο οποίο θα αναφέρονται τα εξής στοιχεία: ον/μο γονέα, τηλέφωνο επικοινωνίας γονέα, ον/μο παιδιού, ηλικία. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2610 451790

Στη συνέχεια, τηρώντας σειρά προτεραιότητας λόγω των υγειονομικών περιορισμών, θα σας τηλεφωνήσουμε για να σας ενημερώσουμε για τη συμμετοχή των παιδιών σας στο φετινό μας πρόγραμμα. Σε περίπτωση επιβολής περιοριστικών μέτρων που δεν θα επιτρέπουν τις συναντήσεις μας, θα σας ενημερώσουμε με ποιους τρόπους θα υλοποιηθούν τα εργαστήρια.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 5853 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

Back to Top