Πάτρα: Εθελοντική Αιμοδοσία από την ομάδα Αλληλεγγύης του ΑΣΤΟ – Επικοινωνούμε
Η ομάδα Αλληλεγγύης του Συλλόγου ΑΣΤΟ-Επικοινωνούμε, οργανώνει σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “Παναγιά η Βοήθεια”, Εθελοντική Αιμοδοσία, στο χώρο του ΑΣΤΟ, Σαχτούρη & Αλ.Υψηλάντου, το Σάββατο 31/10, ώρα 10.30-13.00.
Για να δώσετε αίμα, είναι σημαντικό να έχετε κοιμηθεί τουλάχιστον 6 ώρες το προηγούμενο βράδυ, να μην έχετε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ (μέχρι 1 ποτήρι κρασί ή μπύρα) και το Σάββατο το πρωί πριν την αιμοδοσία να φάτε ένα καλό πρωινό.
Θα τηρούμε αποστάσεις, θα φοράμε μάσκα, ο χώρος είναι άνετος και ευάερος.
Πληροφορίες: Βάσια Κούγια 6988698291
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Η μουγγή καμπάνα» του Θανάση Τριαρίδη στο θέατρο act στην Πάτρα
«Αξιαγάπητη» της Λίλια Ινγκολφσντότιρ – Λειψές εσωτερικές αναζητήσεις που υποστυλώνουν τον ναρκισσισμό
«Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου – Μια μετακανονική αναπαράσταση του μπεκετικού έργου
«Το μυστικό μου λουλούδι» του Αλμοδόβαρ – Σε ανάμνηση της Μαρίζα Παρέδες, της μούσας του Αλμοδόβαρ
Σχετικά με τον αρθρογράφο: tetartopress.gr
Έχει γράψει 14020 ΆρθραΣτο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.
RELATED ARTICLES
Ανοιχτή, Παμπατραϊκή σύσκεψη για το Πράσινο και το Περιβάλλον τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου
20 Ιανουαρίου 2025, 11:21
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ