Τέταρτο

Πάτρα: Εθελοντική Αιμοδοσία στα Βραχναίικα


Την Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022 και ώρες 09:00 έως 13:00 θα πραγματοποιηθεί η τακτική Εθελοντική Αιμοδοσία στο Σταυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο Βραχναιίκων.

Οι ανάγκες για αίμα εξακολουθούν να είναι μεγάλες, γι’ αυτό η Πολιτιστική Δράση Δ.Ε. Βραχναιίκων απευθύνει κάλεσμα προς όλες τις φίλες & τους φίλους αιμοδότες, προκειμένου να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες φιάλες αίματος. Τη φροντίδα της διοργάνωσης έχουν οι εθελοντές-μέλη από το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Βραχναιίκων, που συντονίζουν όλη τη διαδικασία. Όπως πάντα, η δράση αυτή θα έχει την πολύτιμη υποστήριξη των εργαζόμενων στο Κέντρο Αίματος Ρίου Πατρών και των εθελοντών της Ε Ο ΠΥ Δ (Εθελοντική Ομάδα Πυρόσβεσης-Διάσωσης Βραχναιίκων).

Η τήρηση των απαραίτητων μέτρων προστασίας για την αποφυγή μετάδοσης του Covid-19 είναι υποχρεωτική, γι’ αυτό φροντίζουμε όλοι να τηρούμε αποστάσεις, να φοράμε μάσκα & να χρησιμοποιούμε αντισηπτικό.


 

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Σχετικά με τον αρθρογράφο:

Έχει γράψει 9995 Άρθρα

Στο tetartopress.gr φιλοξενούνται καθημερινά απόψεις, σχόλια και θέματα για επιλεγμένες στιγμές της επικαιρότητας, με έμφαση στην κοινωνία, στο περιβάλλον, στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο βιβλίο, στη μουσική, στα ταξίδια και στην ιστορία. Το tetartopress.gr είναι μια διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να δώσει µια κριτική µατιά σε θέματα με πολιτιστικό, περιβαλλοντικό και κοινωνικοπολιτικό ενδιαφέρον.

RELATED ARTICLES

 

Back to Top